Трикракото коте Фют – спасено за втори път благодарение на „Редом“
DMS ADOPT

Трикракото коте Фют – спасено за втори път благодарение на „Редом“

Сподели

Фют, Лъчко, Нежна, Габърче …

Зад тези имена стоят животни с тежка съдба, които щяха да останат безименни и по всяка вероятност вече нямаше да са живи, ако не бяха хората от „Редом“ (старото име на организацията е „Летс Адопт“, за смяната на името прочетете повече тук.)

Освен да търсят и успешно да намират дом за стотици бездомни котки и кучета, от „Редом“ се грижат за лечението и възстановяването от тежкия уличен живот на животните, които често намират в безпомощно състояние.

Трикракото коте Фют е един от много примери, че дейността на „Редом“ се ръководи от истинска топлина и обич към животните. След като преди 5 години фондацията го спасява от улицата и му намира дом, през февруари котето се озовава без стопани за втори път, след трагично събитие в семейството на осиновителите. „Редом“  отново успяват да се погрижат за Фют, да намерят приемни стопани и в крайна сметка така да помогнат котето да бъде осиновено.

Организацията е съставена от доброволци, но за спасяването на всички тези животни са нужни средства, затова и „Редом“ имат постоянна дарителска кампания в DMS с кодова дума ADOPT, като месечните им нужди възлизат на около 3000 лв.

Можете да подкрепите „Редом“ с дарителски SMS на 17 777 с текст DMS ADOPT или с онлайн дарение на страницата на кампанията.