Помогни на Керанка!

Керанка Йорданова с. Царев брод
Начало на кампанията: 25.02.2021

Г-жа Йорданова е детска учителка от много години, всички я познават и уважават. Сега тя има нужда от помощ за да пребори коварната болест. Помогнете й!

Помогни на Керанка!
6 130 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS KERANKA

За кампанията

От 2018 год. Керанка страда от сарком на маточното тяло. Въпреки операциите, ракът метастазира и обхваща гръдна стена и плевра.

През януари 2021 год. болките в тазобедрената става и в рамената стават непоносими и близките й я завеждат на преглед в Анадолу медикъл център в Истанбул.

В болницата незабавно й назначават стереотактична радиохирургия на ляво рамо и извънредна радиохирургия на тазобедрена става. След това трябва да премине през два курса химиотерапия.

letter Г-жа Йорданова е детска учителка от много години, всички я познават и уважават. Сега тя има нужда от помощ за да пребори коварната болест. Помогнете й!

Целта

Стойността на лечението е 15 300 евро, като сумата е непосилна за семейството й. След последния преглед в Анадолу Медикал Център през ноември 2021 год. лекарите откриват тумор в гръбначния стълб на Керанка. Това налага спешна операция, поради опасност от счупване на гръбнака, което ще доведе до парализа.

Стойността на операцията е 18 000 евро, която е добавена към цената на лечението.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!