Да помогнем на Aнелия!

Начало на кампанията: 11.02.2021

Анелия набира средства за неотложна операция през месец юни 2021!

Да помогнем на Aнелия!
7 139 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS ANELIA

За кампанията

Преди около 5 год. Анелия преминава през операция за ендопротезиране, тъй като страда от коксартроза.

През септември 2020 год. в УМБАЛ Софиямед се установява септично разхлабване на ендопротезата. Въпреки медикаментозното лечение, стафилококовата инфекция не е излекувана и това налага двуетапно ревизионно оперативно лечение.

През януари 2021 год. Анелия преминава успешно през първия етап – отстраняване на ендопротезата и поставяне на антибиотичен спейсър.

Прогнозната цена за втория етап от лечението на Анелия е 7500 лв., които са почти набрани – кампанията остава активна, защото Анелия очаква да продължи с рехабилитация, за която още не е получила оферта от болницата.

letter Сумата трябва да се събере спешно, защото операцията трябва да се извърши през месец юни. В противен случай костта ще се увреди още повече и състоянието на Анелия ще се усложни още повече!

Целта

Ново!

След направени контролни предоперативни изследвания, в началото на юни екипът в клиника по ортопедия и травматология в УМБАЛ Софиямед решава, че се налага промяна в лечебния план, поради установен голям костен дефект на бедрото и ацетабулума.

Необходимо е да се извърши едноетапна ревизионна тазобедрена алопластика с ревизионна клапа. Операцията се оскъпява с 4 900 лв. спрямо първоначалната оферта.

Необходимата сума вече е 12 400 лв.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!