Нова детска книжка за новата година от фондация „Живот със Синдром на Даун“
DMS PROEKTI

Нова детска книжка за новата година от фондация „Живот със Синдром на Даун“

Сподели

В  самия край на 2020 г. фондация „Живот със Синдром на Даун“ издаде детската книжка „Приключенията на Крис и Микаела“ – „Искам при баба“. Тя е продължение на първата детска книга в България, засягаща темата за синдрома на Даун, „Приключенията на Крис и Микаела – Слънце в семейството“.

С двете книжки фондацията си поставя за цел да разкаже за синдрома на Даун през погледа на дете и така се надява да въвлече и малки читатели, които никога не са срещали дете със синдром на Даун.

И през 2021 г., независимо от всички трудности, свързани с пандемията от COVID-19, фондация „Живот със Синдром на Даун“ ще продължи да подкрепя напълно безплатно 46 деца със синдром на Даун от 7 града в България.

Изключително важно е тази подкрепа да продължи, за да продължи и развитието на децата и да не загубят постигнатото. Защото всеки успех е свързан с постоянство, много системна работа и упоритост!

За да могат хората от фондацията да работят с децата и това да остане безплатно за техните родители, те имат нужда от помощ.

Необходимата сума през 2021 г. за 4-те проекта е 36 200 лв, която покрива различни занимания: Физиотерапия, Арт терапия, Адаптирано плуване, Музикотерапия

За да помогнете на децата да продължат да се развиват и да учат, изпратете дарителски SMS с текст DMS PROEKTI на 17 777 или дарете онлайн на страницата на кампанията.