Заедно за Теди!
DMS TEODORA

Заедно за Теди!

Теодора Петкова Пазарджик

Кампанията на Теди успя да събере нужните й средства и тя ще може да се  подложи на операцията на гръбначния стълб през месец март 2021 г.

Благодарение на щедростта на много дарители и конкретно на последното постъпило дарение в размер на 3000 лв., нейната кампания днес приключи успешно! Благодарим!

Сподели

Заедно събрахме 9 811 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
1883 5 0 3105 лв. 715 лв. 4098 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

През 2017 год. на Теодора е открито увреждане на междупрешленните дискове в поясния и другите отдели на гръбначния стълб с радикулопатия. Извършена й е операция, но състоянието й се влошава.

През 2018 год. Теодора отива на преглед при проф. Атанай в болница „Аджъбадем“ в Истанбул. След направените изследвания, заключението е, че тя страда от спондилолистеза на поясна област и е необходимо да й бъдат поставени “кейджове” между телата на засегнатите прешлени и задна инструментация и фузия на едно ниво.

3800 евро не достигат на Теди за да събере парите за операция на гръбначния стълб за поставяне на импланти. Тя разчита изцяло на помощта на дарители!