Заедно за Теди!

Теодора Петкова Пазарджик
Начало на кампанията: 29.12.2020

Гръбнакът на Теди е увреден и се налага операция за поставяне на импланти. Тя разчита изцяло на помощта на дарители, за да събере нужната сума. Помогнете й!

Заедно за Теди!
3 424 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS TEODORA

За кампанията

През 2017 год. на Теодора е открито увреждане на междупрешленните дискове в поясния и другите отдели на гръбначния стълб с радикулопатия. Извършена й е операция, но състоянието й се влошава.

През 2018 год. Теодора отива на преглед при проф. Атанай в болница „Аджъбадем“ в Истанбул. След направените изследвания, заключението е, че тя страда от спондилолистеза на поясна област и е необходимо да й бъдат поставени “кейджове” между телата на засегнатите прешлени и задна инструментация и фузия на едно ниво.

letter Стойността на операцията е 25 000 евро. До момента Теодора е събрала 34 500 лв. Не достигат 14 250 лева!

Развитие на кампанията

Теди събира дарения и през други канали, като към 5 януари 2021 г. не й достигат 4000 лв. за покриване на операцията. Повече информация ще намерите в нейната фейсбук страница.

Средствата от DMS кампанията ще бъдат използвани за допълнителни, но необходими разходи като рехабилитация, транспорт и PCR тестове, които не са включени в цената, предложена от болницата.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!