Да помогнем на Георги в борбата за живот!
DMS GOSHO

Да помогнем на Георги в борбата за живот!

С подкрепата на много приятели и добри хора Георги Китипов събра пълната сума, необходима за лечението му с химиотерапия и предстояща трансплантация на костен мозък! Кампанията му в DMS е прекратена.

Благодарим от сърце за щедростта и отзивчивостта на всички дарители, без които това нямаше да е възможно! На Георги желаем успешно лечение и завинаги да забрави за болестта! 

Сподели

Заедно събрахме 72 049 лв.

Брой еднократни SMS-и от 2 лв. Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
31245 16 0 0 13193 лв. 5317 лв. 22262 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв. 0 от 5 лв. 0 от 10 лв.

За кампанията

Георги се сблъсква за четвърти път с диагнозата „рак“. Сега за пореден път е в болница с опасност за живота и разчита на дарителска помощ с надеждата да се пребори завинаги с болестта.

Георги води битка с левкемията от 4-годишен. През 2004 год. е диагностициран с „Остра лимфобластна левкемия”. Провежда пълен двугодишен курс на терапия и постига ремисия. След  5 години ремисия заболяването се завръща.

Следват 2 нови курса химиотерапия и Георги отново постига ремисия, този път за 7 години. През 2016 година Георги е диагностициран с неходжкинов лимфом и преминава през поредна химиотерапия в пълен двугодишен обем.

През август 2020 год. Георги получава пореден рецидив, този път диагнозата е „Остра миелоидна левкемия” и „Медикаментозно предизвикана апластична анемия”.

Близките му решават да потърсят възможности за лечение в чужбина, тъй като състоянието на Георги става критично.

От турската болница „Газиосман паша” изготвят оферта за изследвания, химиотерапия и трансплантация на костен мозък на обща стойност 150 000 евро.

letter Трансплантацията трябва да бъде извършена до края на декември, защото състоянието на Георги не позволява забавяне!