Подкрепете инициативата „Плетем за българските деца“!

Начало на кампанията: 27.11.2020

“Играчките са прекрасни, а вие сте вълшебници на доброто” - така дарителите, които купуват плетени играчки с мисия от страницата "С вяра в доброто - подари надежда", описват получените красоти.

Подкрепете инициативата „Плетем за българските деца“!
2 473 лв. дарени остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS PLETEM

За кампанията

В началото на 2015 г. Мариана Гелева подема инициативата и организира жени от всички краища на България в група „Плетем за българските деца“.

Вече 6 години изработват безвъзмездно играчки и други изделия, които след това се продават в полза на деца и възрастни хора, нуждаещи се от скъпоструващо лечение. Парите от продажбата на техните плетени изделия отиват директно в дарителските сметки на болните.

Само за последната година с труда си жените успяват да съберат 65 800 лева в полза на малките и големи герои, борещи се с тежки заболявания. Най-трудната част за тях обаче е закупуването на прежда и други материали.

letter За да продължат да правят добро, имат нужда от нови последователи, които да даряват средства за закупуването прежда и материали.

Целта

Чрез събраните средства до момента са направени две плащания за прежда – едно през юли за 24 кг, още едно през ноември за 13 кг прежда.

Можете да разгледате изработените играчки и подкрепените каузи на Фейсбук страницата С вяра в доброто – Подари надежда 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!