Коледен подарък от сърце за всяко дете!
DMS DAR

Коледен подарък от сърце за всяко дете!

Читалище "Хр. Ботев" с. Столетово

С радост  ви съобщаваме, че с огромен успех приключва кампанията ни по набиране на средства „Коледен подарък от сърце за всяко дете“. 

През DMS бяха събрани 737 лв., а още 3625 лв. са дарени през Platformata.bg. Мисията да запълним чувала на Дядо Коледа с подаръци за празника е изпълнена – общо 80 деца в нужда от община Карлово ще получат подаръчни комплекти в навечерието на Коледа.

По Коледа се случват чудеса, голяма част от тях сътворяваме всички ние – хората!  

Сподели

Заедно събрахме 737 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
67 0 0 110 лв. 10 лв. 550 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Всички деца мечтаят да получат играчка за Коледа, но техните семейства, като незаменим помощник на добрия старец, често не могат да съдействат в изпълнението на благата му мисия. Не бихме могли да променим тази действителност за всички, но бихме могли да го направим за една малка част от тях.

Общо 55 деца от карловските села Столетово, Куртово, Горни Домлян и Бегунци мечтаят да получат играчка за Коледа.

Това са деца до 10-годишна възраст от семейства с нисък социален статус, с един родител, такива от многодетни семейства, които разполагат с ограничен бюджет и за които коледният подарък си остава просто една неосъществена мечта.

letter Тази Коледа може да бъде различна за тези деца, защото с общи усилия можем да осигурим любима коледна играчка и да стоплим много детски сърца!