Да помогнем на Калоян!

Начало на кампанията: 16.10.2020

Калоян се бори за живота си след тежката диагноза „Сарком на Юинг”. Лекарите полагат неимоверни усилия да стабилизират здравословното му състояние, което в момента е влошено.

Да помогнем на Калоян!
3 038 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS KOKI

За кампанията

Това е трета поред кампания за лечението на Калоян в DMS. Той беше диагностициран със „Сарком на Юинг” през 2016 год. Първоначално лечението му се провеждаше в Турция, за което имаше кампания за набиране на средства и в ДМС.

В последствие Калоян беше приет за лечение с формуляр S2 (формуляр от НЗОК, с който се покрива стойността на лечението в чужбина) в болница „Гюстав Руси”, Франция, където беше постигната ремисия.

През януари 2019 год. на контролен преглед се установява разсейка в белия дроб и Калоян  започна нов курс химиотерапия във Франция.

От 30.06.2020 год. френските специалисти назначават на Калоян таргетна терапия с Cabometix, която трябва да продължи 12 месеца. Стойността на 1 курс е 4 843 евро. Р

letter Калоян получи нов формуляр S2 от НЗОК на 23 септември 2020 г., но процедурата по придвижване и одобрение от френските здравни служби ще отнеме минимум 2 месеца, в които той не може да чака!

Целта

Набиране на 9 686 евро за покриване на първите два курса терапия.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!