Живот за Сияна!

Начало на кампанията: 18.09.2020

Малката Сияна има спешна нужда от помощ за да живее!

Живот за Сияна!
73 376 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS SISI

За кампанията

През януари тази година малката Сияна започва да се оплаква от болки в корема. Проведеният КАТ на корем показва тумор на левия бъбрек с разсейки в тазовата област и белите дробове.

Детето е наблюдавано и лекувано в болница „Царица Йоанна“ (детска онкохематология) и Пирогов (детска урология). Приложени са 6 курса химиотерапия за високорискови бъбречни тумори и през юни месец е оперирано за отстраняване на левия бъбрек.

Резултатите от хистологията показват, че се касае за тумор на Вилмс. Започва нов курс химиотерапия, но скоро става ясно, че на мястото на отстранения бъбрек има нов тумор.

Родителите решават да направят консултация в Израел, където след повторен анализ на хистологичен материал, им предлагат оферта за 3-месечно лечение с нов курс химиотерапия, лъчетерапия и костно-мозъчна трансплантация на стойност 273 670 евро.

letter "Съдбата е решила да ни изправи пред огромно изпитание – риск за живота на детето ни. Поради агресивността на рака и усложненията, през които Сияна минава докато се лекува, се налага СПЕШНО да търсим помощ за животоспасяващото лечение на силното ни момиченце в Израел! Най-голямата болка в живота на една майка е детето ѝ да не е добре и да има спешна нужда от подкрепа! Сумата е огромна за нас, немислимо е да се справим сами!"

Целта

Заедно с разходите за път и престой, необходимата сума е около 300 000 евро. В други платформи до момента са набрани 53 000 евро. Необходими са още 247 000 евро!

Сумата е голяма, но с подкрепа от много хора, можем да я съберем! 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!