Да помогнем на Диляна!
DMS DIDI

Да помогнем на Диляна!

Диляна ще получи своя шанс за нов живот благодарение на щедростта на много дарители! За нея бяха изпратени и няколко големи дарения, с които тя успява да събере нужната й сума за бъбречната трансплантация.

В момента тя се намира в болница „Газиосман паша“ в Турция и се подготвя за трансплантацията. От сърце й желаем да премине успешно през това важно изпитание и бързо възстановяване след това!

Благодарим на всички добри хора, които я подкрепиха! 

Сподели

Заедно събрахме 37 869 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
6767 35 0 1142 лв. 530 лв. 29360 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 8 от 2 лв.1 от 5 лв.

За кампанията

Диди е майка на две деца и се нуждае от животоспасяваща бъбречна трансплантация. Преди година на Диляна е поставена диагноза „Хронична бъбречна недостатъчност. Огнищна и сегментна гломерулна склероза и хелиноза”.

Състоянието й се наблюдава ежемесечно, но въпреки медикаментозното лечение, резултатите от изследванията се влошават и скоро ще се наложи да бъде подложена на хемодиализа.

По тази причина Диляна се обръща към болница Газиосман паша в Турция, където получава оферта за бъбречна трансплантация на стойност 24 000 евро.

Тази сума е непосилна за семейството й и се налага да събира средствата с дарителска кампания. Кампанията набира дарения и в други платформи, където има набрани 2500 евро.

letter Диляна разчита изцяло на помощта от добри хора: - "Моят апел към вас, добри хора, е да помогнете който с каквото може, за да събера необходимите средства и да бъда отново пълноценен човек, съпруга и майка. За да бъда с децата си още дълги години. От сърце благодаря на всички, които ме подкрепят!"