Да помогнем на Женя!

Начало на кампанията: 01.09.2020

През 2017 год. Женя имаше кампания в DMS, чрез която набра средства за операция в AIMIS Кипър на кисти на Тарлов. Сега тя отново има нужда от дарителска помощ, защото болката се завърна!

Да помогнем на Женя!
837 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS JENYA

За кампанията

Кистите са отстранени, но за съжаление се получава усложнение и след направения в началото на 2019 год. ядрено-магнитен резонанс се установява, че Женя е развила адхезивен арахноидит.

Това е най-тежкото неврологично заболяване на гръбначните нерви и представлява увреждане на една от обвивките на гръбначния мозък, вследствие на което нервите в гръбначния стълб се подуват, което води до силна болка. Женя приема множество болкоуспокояващи медикаменти, но те не довеждат до подобрение.

След консултации с проф. Карайоз от турската Лив Хоспитал, се препоръчват първоначално 2 вливки на стволови клетки през 15 дни.

Ако се стигне до подобрение, вливките ще продължат. Стойността на една вливка е 12 000 щатски долара.

letter Женя не може да направи нищо без чужда помощ - понася силни болки денонощно, няма социален живот, не може да живее пълноценно!

Целта

За стартиране на лечението в Турция спешно са необходими 24,000 долара. Цената на всяка една вливка е 12,000 долара и не бива да се прекъсват.

Семейството й няма финансовата възможност да се справи само с тази непосилна сума и започва дарителска кампания за да събере необходимите средства.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!