Помощ за Женя!

Начало на кампанията: 01.09.2020

През 2017 год. Женя имаше кампания в DMS, чрез която набра средства за операция в AIMIS Кипър на кисти на Тарлов. Сега тя отново има нужда от дарителска помощ, защото болката се завърна!

Помощ за Женя!
3 450 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS JENYA

За кампанията

Кистите са отстранени, но за съжаление се получава усложнение и след направения в началото на 2019 год. ядрено-магнитен резонанс се установява, че Женя е развила адхезивен арахноидит.

Това е най-тежкото неврологично заболяване на гръбначните нерви и представлява увреждане на една от обвивките на гръбначния мозък, вследствие на което нервите в гръбначния стълб се подуват, което води до силна болка. Женя приема множество болкоуспокояващи медикаменти, но те не довеждат до подобрение.

След консултации с проф. Карайоз от турската Лив Хоспитал, се препоръчват първоначално 2 вливки на стволови клетки през 15 дни.

Ако се стигне до подобрение, вливките ще продължат. Стойността на една вливка е 12 000 щатски долара.

letter Женя не може да направи нищо без чужда помощ - понася силни болки денонощно, няма социален живот, не може да живее пълноценно!

Целта

За стартиране на лечението в Турция спешно са необходими 24,000 долара. Цената на всяка една вливка е 12,000 долара и не бива да се прекъсват.

Семейството й няма финансовата възможност да се справи само с тази непосилна сума и започва дарителска кампания за да събере необходимите средства.

Към 2.11.2020 год. в дарителската сметка на Женя има 8 960 лв. В други платформи са набрани 2350 USD. Необходими са още 27 170 лв.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  Всичко ще бъде наред Бъди първият изпратил!