Помощ за Женя!
DMS JENYA

Помощ за Женя!

Кампанията за Женя Стоенчева приключва, след като за нея беше получено щедро дарение от компанията WHG Services (Bulgaria) в размер на 22 000 лв. Семейството й е получило и други дарения извън DMS, с които сумата, необходима за лечението в Турция е събрана!

Изказваме голяма благодарност на всички дарители, които подкрепиха Женя!Пожелаваме й успешно лечение!

Сподели

Заедно събрахме 25 773 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
2619 10 0 655 лв. 175 лв. 22304 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

През 2017 год. Женя имаше кампания в DMS, чрез която набра средства за операция в AIMIS Кипър на кисти на Тарлов. Сега тя отново има нужда от дарителска помощ, защото болката се завърна!

Кистите са отстранени, но за съжаление се получава усложнение и след направения в началото на 2019 год. ядрено-магнитен резонанс се установява, че Женя е развила адхезивен арахноидит.

Това е най-тежкото неврологично заболяване на гръбначните нерви и представлява увреждане на една от обвивките на гръбначния мозък, вследствие на което нервите в гръбначния стълб се подуват, което води до силна болка. Женя приема множество болкоуспокояващи медикаменти, но те не довеждат до подобрение.

След консултации с проф. Карайоз от турската Лив Хоспитал, се препоръчват първоначално 2 вливки на стволови клетки през 15 дни.

Ако се стигне до подобрение, вливките ще продължат. Стойността на една вливка е 12 000 щатски долара.

За стартиране на лечението в Турция спешно са необходими 24,000 долара. Цената на всяка една вливка е 12,000 долара и не бива да се прекъсват.

Семейството й няма финансовата възможност да се справи само с тази непосилна сума и започва дарителска кампания за да събере необходимите средства.

letter Женя не може да направи нищо без чужда помощ - понася силни болки денонощно, няма социален живот, не може да живее пълноценно!