#RUNovator
DMS RUN

#RUNovator

Сподели

Заедно събрахме 25 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
19 0 0 6 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Виртуален бегачески клуб ще събира средства за тийнейджъри предприемачи! Инициативата е в полза на каузата на Тийноватор – да разпространява стартъп културата сред младежи в цялата страна, да обучава в предприемачество и да прави директна връзка между успешни представители на бизнеса и учениците.

Иван и Краси те предизвикват!

Стани част от виртуалния бегачески клуб на #RUNovator в Strava и бягай един месец, колкото можеш. Накрая ще съберем всички избягани километри и ще ги обърнем в сума за дарение. 

Ако има повече събрани средства за програмата Тийноватор, това ще дадe възможност за откриване на повече стартъп клубове в страната и за разпространяване на културата на предприемачество сред максимален брой ученици в България.

Програмата ще даде на учениците възможност да надградят знанията си в училище с меки умения, презентационни умения, бизнес умения и тясна връзка с успешни предприемачи.

Опитът на програмата до момента показва, че Тийноватор помага на учениците да направят своя избор за бъдещата си професия.

С кампанията #RUNovator целим да съберем сума, която би подпомогнала целите и каузата на Тийноватор, като по забавен и полезен начин стимулира тийнейджърите и широката общност от почитатели на тичането да се обединят около нея.

Кампанията е насочена към тийнейджъри, предприемачи, запалени по бягането, към участниците в бегачески клубове в страната, към широка аудитория от спортуващи хора.

letter Програмата дава на учениците възможност да надградят знанията си в училище с меки умения, презентационни умения, бизнес умения и тясна връзка с успешни предприемачи.