#RUNovator

Начало на кампанията: 10.06.2020

Инициативата #RUNovator е посветена на програмата за насърчаване на стартъп и предприемаческата култура сред младежи в 10 и 11 клас - Тийноватор.

#RUNovator
19 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS RUN

За кампанията

Виртуален бегачески клуб ще събира средства за тийнейджъри предприемачи! Инициативата е в полза на каузата на Тийноватор – да разпространява стартъп културата сред младежи в цялата страна, да обучава в предприемачество и да прави директна връзка между успешни представители на бизнеса и учениците.

Иван и Краси те предизвикват!

Стани част от виртуалния бегачески клуб на #RUNovator в Strava и бягай един месец, колкото можеш. Накрая ще съберем всички избягани километри и ще ги обърнем в сума за дарение. 

Ако има повече събрани средства за програмата Тийноватор, това ще дадe възможност за откриване на повече стартъп клубове в страната и за разпространяване на културата на предприемачество сред максимален брой ученици в България.

Програмата ще даде на учениците възможност да надградят знанията си в училище с меки умения, презентационни умения, бизнес умения и тясна връзка с успешни предприемачи.

Опитът на програмата до момента показва, че Тийноватор помага на учениците да направят своя избор за бъдещата си професия.

С кампанията #RUNovator целим да съберем сума, която би подпомогнала целите и каузата на Тийноватор, като по забавен и полезен начин стимулира тийнейджърите и широката общност от почитатели на тичането да се обединят около нея.

Кампанията е насочена към тийнейджъри, предприемачи, запалени по бягането, към участниците в бегачески клубове в страната, към широка аудитория от спортуващи хора.

letter Програмата дава на учениците възможност да надградят знанията си в училище с меки умения, презентационни умения, бизнес умения и тясна връзка с успешни предприемачи.

Защо го правим?

В края на кампанията целта е да сме събрали необходимата сума от 10 000 лв., за да увеличим броя на училищата, в които се развиват Тийноватор стартъп клубове.

Също толкова важно е да сме създали отборен дух и ентусиазъм за тичане за здраве в голям брой тийнейджъри в страната и широката аудитория.

За повече активни младежи! #RUNovator

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!