Бетел спасява животи – дарете, за да продължим!

Начало на кампанията: 03.04.2020

Програмата на фондация "Бетел" е свързана с дългосрочно пребиваване в защитена среда - център от семеен тип на лица, страдащи от зависимости. Достигане до недостижимите, възстановяване на разрушен живот и съдби сред страдащите от всякаква форма на зависимост и съзависимите им близки, това е Бетел!

Бетел спасява животи – дарете, за да продължим!
593 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS BETEL

За кампанията

В условията на затруднената финансова ситуация поради пандемията от COVID-19, стопанската дейност на центъра е практически нищожна.

В началото на кризата през април 2020 г. обявихме DMS кампания, за да можем да оцелеем! До този момент събраните средства са едва 532 лв., а издръжката на програмата е около 5000 лв. месечно. Предстои зимен сезон, ще трябва да закупим дърва и въглища за отопление и да осигурим достатъчно средства за електричество.

През зимата при нас постъпват по-голям брой хора и съответно сумата за издръжката нараства. В семейството на наш социален работник (някога зависим към наркотици) очакваме да се роди първото бебе. От 14 години той е свободен от зависимост, сега е отговорен за рехабилитантите в къщата, също така е предан съпруг и бъдещ татко. Разходите по издръжката на това семейство също трябва да се покрият от нашата програма.

Разчитаме изцяло на дарения, за да се погрижим за обитателите на центъра!

letter Набираме средства, за да спасим рехабилитационната програма на "Бетел - защитени жилища" и да подкрепим родителите на бъдещото бебе “Бетелито”!

Защо е важно?

Необходимата  сума е 30 000 лв. за  предстоящите зимни месеци, докато е намалена  стопанската дейност на центъра, чрез която той се издържа в нормални условия.

Средствата ще послужат за заплащане на консумативи и режийни разходи – ток, отопление, вода, наем, телефони, интернет, храна, лекарства, гориво за транспорта, дезинфектанти, маски, почистващи и хигиенни средства, осигуровки на персонала.

Благодарим за всяко дарение!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!