Дари за социално ангажирано изкуство!

300 лева не достигат за награди на млади таланти в конкурса ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК!

Дари за социално ангажирано изкуство!
65 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS BUDILNIK

За кампанията

Само 300 лева не достигат за попълване на наградния фонд към конкурса ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК  за изданието му през 2020 година.

Общият размер на фонда е 1000 лева,  като с тези средства се осигуряват 3 парични награди за творците отличени на първо място в трите категории на конкурса: „Фотография“, „Илюстрация“ и „Текст“.

Досега, благодарение на дарители, успяхме да наберем средствата, необходими за две от трите награди. Целта ни е до края на юни 2020 година да наберем и средствата за третата награда.

Конкурсът ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК отличава млади творци, разказващи за свободата да се сдружаваме за общи действия, да отстояваме открито целите си и да казваме какво мислим.

Сега, във времена като днешните, когато общуването се случва по необичаен начин, младите творци ще изпратят послание чрез изкуството си за това колко са жизненоважни гражданските ни права винаги, за да ги има и по време на криза.

letter Твоето дарение ще ни помогне да дадем заслужено признание на талантливите млади творци! Техните творби са послание - да бъдем будни за правата си и да ги ценим винаги, за да ги има и по време на криза.

Целта

Кампанията цели да набере още 300 лева, необходими за награждаването на автор, отличен на първо място в конкурса.

Конкурсът ще набира участници от 1 юни до 1 юли 2020, а през есента ще наградим отличените автори и ще представим техните творби в изложба на открито.

Ние от Български център за нестопанско право вече трета година провеждаме конкурса ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК.

С него изказваме признание и отличаваме будните и социално ангажирани творци, които отправят послания за важността на  свободата да се сдружаваме за общи действия, на това да отстояваме открито целите си и да казваме какво мислим.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!