Храна за всички!

Храна за всички!

Начало на кампанията: 27.02.2020
Цел: 5 000 лв. месечно
Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
148 42 21 430 лв. 255 лв. 610 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 3 от 2 лв.1 от 5 лв.

За кампанията

Фондация „Конкордия България“ повече от 10 години подпомага на най-нуждаещите се в София. Ние сме независима организация, която предоставя социални услуги в подкрепа на деца,младежи и семейства от най-уязвимите групи. Те и техните чисто човешки проблеми често обаче остават невидими за широкaта общественост.

За да можем да подкрепим всички тези хора в тяхното развитие, ние работим с тях продължително за постигане на дълготрайни резултати.

За нас е важно да предоставяме цялостна подкрепа – от най-базовите човешки нужди до изграждане на способност за самостоятелен живот. Стъпките по този път са много и нито една от тях не е малка.

Нашата работа започва от най-основните потребности на всяко едно човешко същество – подслон, дрехи, обувки, баня и храна.

Ежедневно в нашия социален център се сервират закуска, обяд и вечеря за всички наши потребители.Ястията се приготвят на място в нашата столова, която също се грижи и за ежеседмичната инициатива „Отворени врати“, където най-нуждаещите се могат да се нахранят напълно безвъзмездно.

Всеки месец в столовата на фондация „Конкордия България“ се сервират повече от 2000 порции на хора в нужда.

За да сме сигурни, че всеки един дошъл гладен при нас ще си тръгне сит, ние закупуваме продукти на стойност 5000 лв. месечно.

letter Всяко едно ваше дарение ще се използва за закупуване на храна и обезпечаването на всички други нужди на нашата столова. Възможността да сготвим храната ни позволява не само да изработим здравословен хранителен режим, но и да успеем да осигурим едно ястие на скромната цена от 2,50  лева.