Храна за всички!

Начало на кампанията: 27.02.2020

Ежедневно в нашия социален център се сервират закуска, обяд и вечеря за всички наши потребители.Ястията се приготвят на място в нашата столова, която също се грижи и за ежеседмичната инициатива „Отворени врати“, където най-нуждаещите се могат да се нахранят напълно безвъзмездно.

Храна за всички!
Кампанията се нуждае от 5 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS CONCORDIA

За кампанията

Фондация „Конкордия България“ повече от 10 години подпомага на най-нуждаещите се в София. Ние сме независима организация, която предоставя социални услуги в подкрепа на деца,младежи и семейства от най-уязвимите групи. Те и техните чисто човешки проблеми често обаче остават невидими за широкaта общественост.

За да можем да подкрепим всички тези хора в тяхното развитие, ние работим с тях продължително за постигане на дълготрайни резултати.

За нас е важно да предоставяме цялостна подкрепа – от най-базовите човешки нужди до изграждане на способност за самостоятелен живот. Стъпките по този път са много и нито една от тях не е малка.

Нашата работа започва от най-основните потребности на всяко едно човешко същество – подслон, дрехи, обувки, баня и храна.

Ежедневно в нашия социален център се сервират закуска, обяд и вечеря за всички наши потребители.Ястията се приготвят на място в нашата столова, която също се грижи и за ежеседмичната инициатива „Отворени врати“, където най-нуждаещите се могат да се нахранят напълно безвъзмездно.

Всеки месец в столовата на фондация „Конкордия България“ се сервират повече от 2000 порции на хора в нужда.

За да сме сигурни, че всеки един дошъл гладен при нас ще си тръгне сит, ние закупуваме продукти на стойност 5000 лв. месечно.

letter Всяко едно ваше дарение ще се използва за закупуване на храна и обезпечаването на всички други нужди на нашата столова. Възможността да сготвим храната ни позволява не само да изработим здравословен хранителен режим, но и да успеем да осигурим едно ястие на скромната цена от 2,50  лева.

Целта

Всяко едно ваше дарение ще се използва за закупуване на храна и обезпечаването на всички други нужди на нашата столова.

Подкрепете ни с дарение, дори и с 10 лв, с тях ние можем да нахраним 4 души в нужда!

Храната може да бъде животоспасяваща!

*Във връзка с обявеното извънредно положение предоставянето на храна за деца и семейства – потребители на социалните услуги на фондация Конкордия България, в  момента се извършва чрез доставяне на хранителни пакети от нашите мобилни екипи.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!