Акция „Кенгуру“
DMS NADEJDA

Акция „Кенгуру“

Сподели

Заедно събрахме 1 027 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
282 38 1 154 лв. 175 лв. 335 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Неслучайно с името на кенгуруто се нарича една от най-специфичните и в същото време най-ефективните грижи за недоносените деца–контактът кожа в кожа или „кенгуру грижа“, заместваща успешно кувьозите.

За да оцелеят, бебета на кенгуруто прекарват 6 месеца в топлата торбичка на мама, докато станат достатъчно готови за срещата си с външния свят.

За нас първите 6 месеца до 3 г. от живота на бебетата са най-важният период в живота им. Топлата грижа, отзивчивост и ласките на родителите са ключа към успеха на порастващото дете. Ние подкрепяме родителите да дадат най-доброто в този период от живота на своите деца.

Ние вярваме, че всяко дете трябва да има свой дом и семейство, да бъде обичано и защитено.

Имаме куража, да се борим за любяща семейна среда за всяко дете. Креативни сме и не се страхуваме да опитваме от 2011г. до сега.

Предотвратихме разделянето на 1769 деца от семействата им и събрахме 194 деца със семействата им.

С дискретност и уважение подкрепяме семействата в риск. Професионално оценяваме конкретните им нужди и заедно търсим решения.

Не пестим енергия и ресурси в името на това, всяко дете да получи шанс за по-добър живот в стимулираща среда и да се чувства обичано и обгрижвано.

letter Работим в Бургас, Видин, Враца, Велико Търново, Кърджали, Стара Загора, Сливен, Хасково, Ямбол, София и Плевен.