Левски е вечен!

Начало на кампанията: 25.02.2020

Каузата набира средства в помощ на футболен клуб – Левски, който е в тежко финансово положение и се нуждае от средства, за да покрива своите задължения и професионален лиценз.

Левски е вечен!
Кампанията се нуждае от 150 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS LEVSKI

За кампанията

Кампанията „Левски е вечен“ е серия от инициативи и събития през цялата календарна 2022 година.

Нека възвърнем финансовата стабилност на клуба и дадем поредно доказателство за силата и възможностите на обединената левскарска общност!

С получените приходи клубът ще финансира покриването на стари и текущи задълженията към бюджета, както и всички останали лицензионни задължения, които поставят под риск спортно-техническата дейност на отбора.

Заедно преминахме през редица перипетии през последните години, търпяхме огорчения, преглъщахме редица унижения и се борихме с угрозата от фалит.

Напук на всичко печелихме обречени битки и извършвахме геройства, за да съхраним любимия си Клуб, но най-вече да запазим честта и достойнството си на левскари.

Ние, членовете на огромната синя общност, имаме задължението и призванието да подкрепим Левски освен морално – и финансово, за да дадем шанс на текущото ръководство и най-вече на Станимир Стоилов да върне отбора на мястото, което исторически му приляга.

Нека феновете отново покажат, че са един от основните спонсори на клуба и няма да се налага той да зависи от един единствен спонсор!

Вярваме, че ако достатъчно хора се включат, това ще даде стимул и на корпоративни дарители/спонсори, които да направят клуба финансово независим.

letter Левски е най-популярният и най-обичаният футболен отбор в България с огромна маса привърженици, които никога не са го изоставяли в труден момент! #ЛевскиЕВечен"

Целта

Целта на кампанията е ежемесечното набиране на сумата от 150 хиляди лева за покриване на задълженията и професионалния лиценз на футболен клуб – Левски.

 

За желаещите да подкрепят DMS LEVSKI с месечен SMS абонамент:

  • Заявяване на месечен абонамент от 5 лв. става с отговор DA на съобщението, което получавате, когато изпратите дарителски sms с текст DMS LEVSKI на номер 17777.
  • Отговор DA трябва да се изпрати до 3 часа след получаване на поканата. След това тя се деактивира.
  • Заявката за SMS абонамент не се отразява в онлайн брояча на кампанията. Абонаментът ще бъде отразен едва след като бъде платен, тоест един месец след заявяването му.

 

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!