До безкрая на времето!

Начало на кампанията: 25.02.2020

DMS кaмпанията „До безкрая на времето“ е естeствено продължение на изключително успешната кампания "Левски е вечен", чиято цел бе осигуряването на средства за спасението на ПФК Левски от фалит.

До безкрая на времето!
Кампанията се нуждае от 10 000 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS LEVSKI

За кампанията

През 2023-та година синята общност със собствени средства и сили изгради паметник на клубната легенда Георги Аспарухов в кв. Редута в София, недалеч от родния му дом!

Вековният ни клуб има още много легенди, които заслужават да бъдат почетени подобаващо!

Множество „сини“ организации и неформални групи привърженици са взели присърце тази задача и отделят време и средства за създаване и изграждане на паметници на емблематични фигури от необятната „синя“ история, за поддържане и облагородяване на местата, където те са намерили вечен покой или за други проекти и инициативи, почитащи историята на Левски!

С настоящата DMS кампания от 1 май 2024 г. Тръст „Синя България“ започва набиране на средства, с които да бъдат подпомагани целево такива левскарски каузи и инициативи, които целят опазването и развитието на левскарските ценности и идентичност.

Считаме за дълг, отговорност и привилегия на всички нас, огромното синьо семейство, да пазим и тачим великата история на най-големия клуб в България – сега, завинаги, до безкрая на времето!

letter Призоваваме всички левскари да продължат активно да подпомагат достойните левскарски дела, които много наши съмишленици подемат, вдъхновени от любовта си към най-големия български футболен клуб

Целта

Целта е набиране на 10 000 лева на месец, с които да бъдат подкрепяни целево левскарски инициативи и каузи за опазване на вековната история на Левски!

За желаещите да подкрепят DMS LEVSKI с месечен SMS абонамент:

 • Заявяване на месечен абонамент от 5 лв. става с отговор DA на съобщението, което получавате, когато изпратите дарителски sms с текст DMS LEVSKI на номер 17777.
 • Отговор DA трябва да се изпрати до 3 часа след получаване на поканата. След това тя се деактивира.
 • Заявката за SMS абонамент не се отразява в онлайн брояча на кампанията. Абонаментът ще бъде отразен едва след като бъде платен, тоест един месец след заявяването му.

 

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!