До безкрая на времето!

Начало на кампанията: 25.02.2020

DMS кaмпанията „До безкрая на времето“ е естeствено продължение на изключително успешната кампания "Левски е вечен", чиято цел бе осигуряването на средства за спасението на ПФК Левски от фалит.

До безкрая на времето!
Кампанията се нуждае от 10 000 лв. месечно
1 969 лв. дарени този месец остават Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
  • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
    Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
  • computer-icon Дари онлайн още сега!
    С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
  • bank-icon Направи превод
    Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS LEVSKI

За кампанията

През 2023-та година синята общност със собствени средства и сили изгради паметник на клубната легенда Георги Аспарухов в кв. Редута в София, недалеч от родния му дом!

Вековният ни клуб има още много легенди, които заслужават да бъдат почетени подобаващо!

Множество „сини“ организации и неформални групи привърженици са взели присърце тази задача и отделят време и средства за създаване и изграждане на паметници на емблематични фигури от необятната „синя“ история, за поддържане и облагородяване на местата, където те са намерили вечен покой или за други проекти и инициативи, почитащи историята на Левски!

С настоящата DMS кампания от 1 май 2024 г. Тръст „Синя България“ започва набиране на средства, с които да бъдат подпомагани целево такива левскарски каузи и инициативи, които целят опазването и развитието на левскарските ценности и идентичност.

Считаме за дълг, отговорност и привилегия на всички нас, огромното синьо семейство, да пазим и тачим великата история на най-големия клуб в България – сега, завинаги, до безкрая на времето!

letter Призоваваме всички левскари да продължат активно да подпомагат достойните левскарски дела, които много наши съмишленици подемат, вдъхновени от любовта си към най-големия български футболен клуб

Целта

Целта е набиране на 10 000 лева на месец, с които да бъдат подкрепяни целево левскарски инициативи и каузи за опазване на вековната история на Левски!

За желаещите да подкрепят DMS LEVSKI с месечен SMS абонамент:

  • Заявяване на месечен абонамент от 5 лв. става с отговор DA на съобщението, което получавате, когато изпратите дарителски sms с текст DMS LEVSKI на номер 17777.
  • Отговор DA трябва да се изпрати до 3 часа след получаване на поканата. След това тя се деактивира.
  • Заявката за SMS абонамент не се отразява в онлайн брояча на кампанията. Абонаментът ще бъде отразен едва след като бъде платен, тоест един месец след заявяването му.

 

Да помогнеш е лесно

  • лева
    За успешния край Бъди първият изпратил!