Предприемаческият дух няма възраст – усмивката прави силата!

Начало на кампанията: 18.02.2020

Инициативата е за деца от 5 до 15 г. от цяла България, които притежават иновативни идеи и имат желание да ги споделят с много хора, за да привлекат съмишленици и поддръжници.

Предприемаческият дух няма възраст – усмивката прави силата!
25 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS RAMO

За кампанията

От 2013 до 2019г. СНЦ „УСМИВКА“ организира повече от 40 национални конкурси за деца и юноши от цяла България.

Един от най-интересните е проведеният за първи път в Бургас и региона e „Борса – изложение за идеи и продукти създадени и реализирани от малки деца с големи идеи“ Nextbig.me – 2019 г.

Инициативата е за деца от 5 до 15 г. от цяла България, които притежават иновативни идеи и имат желание да ги споделят с много хора, за да привлекат съмишленици и поддръжници.

По време на самото представяне се провежда обучение от специалисти, които запознават децата с идеята на бизнес-плана, изграждане на стратегия за стартиране на бизнес, построяване на SWOT – анализ, създаване на умения за водене на преговори, набиране на средства и възможности за реализиране на идеята.

Тези умения, които децата придобиват на Борсата, ще им помогнат в бъдеще да са по-успешни и мотивирани при реализирането на идеите им.

Ние даваме възможност на децата да бъдат истински предприемачи, да придобият опит, който никога няма да забравят и самочувствие, което винаги ще им помага да постигат мечтите си.

letter Какво е общото между успеха на Бил Гейтс, Джеф Безос, Сергей Брин, БИЙТЪЛС, Андре Агаси, Тайгар Уудс, Дейвид Бекъм? Всички те от деца са мечтали да изградят нещо велико!

Целта

Ние даваме ценни уроци, възможност за практика и показваме начини, как да превърнат страстта си в креативни умения.

Децата могат да бъдат истински предприемачи, да придобият опит, който никога няма да забравят и самочувствие, което винаги ще им помага да постигат мечтите си.

Подкрепете ни, за да помогнем още сега детските идеи да се превърнат в реалност!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!