Фестивал „(не)Възможното образование“
DMS FEST

Фестивал „(не)Възможното образование“

Сподели

Заедно събрахме 11 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
4 0 0 7 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Фестивал “(не)Възможното образование” стартира през 2017 г. с основна цел да представя добри образователни практики и да предизвика дискусия за развитието на образованието у нас.

В трите издания досега участваха над 2 500 учители, директори, училищни психолози, представители на институции и родители.

Представени бяха над 20 документални филмa и лекции, субтитрирани на български от нас, проведени – над 30 дискусии и 12 работилници. Филми от Фестивала показахме в над 10 български града.

По време на Фестивала запознаваме посетителите с разнообразните методи на човеколюбиво образование по света и България, като сугестопедия, Монтесори, Валдорф, демократично, слънчева педагогика, педагогика на сътрудничеството и други. Повече за съдържанието вижте ТУК.

Желанието ни е Фестивалът да остане достъпен за всеки, заинтересован от развитието на образованието в България.

Постигаме го чрез доброволчески труд и дарения. Вашето дарение ще подкрепи подготовката на Фестивала и ще бъде използвано за минимално възнаграждение на доброволния труд на хората, ангажирани с каузата.