Фестивал „(не)Възможното образование“

Нашата мисия е популяризирането на философията и принципите на демократичното образование, което отразява ценностите на хуманистичната психология – достойнството, правата и свободите на личността, принципи на съвременната педагогика за отношение към децата и съвременната психология за процеса на учене. 

Фестивал „(не)Възможното образование“
10 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS FEST

За кампанията

Фестивал “(не)Възможното образование” стартира през 2017 г. с основна цел да представя добри образователни практики и да предизвика дискусия за развитието на образованието у нас.

В трите издания досега участваха над 2 500 учители, директори, училищни психолози, представители на институции и родители.

Представени бяха над 20 документални филмa и лекции, субтитрирани на български от нас, проведени – над 30 дискусии и 12 работилници. Филми от Фестивала показахме в над 10 български града.

По време на Фестивала запознаваме посетителите с разнообразните методи на човеколюбиво образование по света и България, като сугестопедия, Монтесори, Валдорф, демократично, слънчева педагогика, педагогика на сътрудничеството и други. Повече за съдържанието вижте ТУК.

Желанието ни е Фестивалът да остане достъпен за всеки, заинтересован от развитието на образованието в България.

Постигаме го чрез доброволчески труд и дарения. Вашето дарение ще подкрепи подготовката на Фестивала и ще бъде използвано за минимално възнаграждение на доброволния труд на хората, ангажирани с каузата.

Целта

През годините събитието се утвърди като място за среща на учители и родители, които имат възможност да се припознаят като съюзници в общата цел за развитие на образованието в България.

Необходимо е да осигурим устойчивост на Фестивала. Вашата подкрепа ще ни даде ясен знак, че това, което правим е нужно и ценно.

Подкрепете ни с дарение! Благодарим!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!