Академия за родители
DMS PARENT

Академия за родители

Сподели

Заедно събрахме 180 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
0 0 0 45 лв. 135 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Те са Мариела Станулова и Ралица Жечева. Мариела e финансист, учила е в САЩ, Китай и Франция. Завръщайки се в България, открива страстта си към социалното предприемачество и работата в полза на другите.

Ралица е специалист по дигитален маркетинг и създаване на съдържание. След работа в корпоративния свят, решава да използва уменията си да доставя правилната информация до правилните хора, за да помага.

Защо създават „Академия за родители“?

Когато Мариела става родител, разбира колко малко е подготвена за тази роля. Като на всеки родител, и на нея ѝ се налага да разчита на информацията, която намира сама – предимно в интернет, или споделена от познати и близки.

Но в това море от информация е трудно да се отсее кои съвети и специалисти наистина заслужават доверие. Затова Мариела решава да създаде „Академия за родители“, където да обедини смислени организации, специалисти и родители заедно.

Какво е „Академия за Родители“?

„Академия за родители“ помага на всички бъдещи и настоящи родители да отгледат здрави и щастливи деца. Тя  събира на живо и онлайн специалисти, които споделят своите знания по теми като бременност, раждане, здраве,  възпитание, образование.

През последните пет години „Академия за родители“ е организирала над 35 безплатни събития в големите градове в България.

На тях родителите посещават лекции на специалисти и работилници, в които могат да се забавляват и да учат нови неща с децата си. Запознават се с други родители,  обменят опит и създават общност.

За да могат да достигнат и до родителите от по-малките градове, Мариела и Ралица създават онлайн платформа с обучения и съвети.

 

letter Всеки родител, който се сблъска с даден казус, ще може да влезе на платформата по всяко време. Там ще намери нужната му информация, ще може да премине обучение по темата и да разбере към кой специалист може да се обърне за помощ.