Детска площадка в двора на ОУ „Христо Ботев“
DMS KAMBUROVO

Детска площадка в двора на ОУ „Христо Ботев“

Кампанията беше част от инициативата на фондация Бикоуз #ЩедриятВторник 2019 , през която  в продължение на 4 седмици 30 училища от цялата страна набираха дарения за своите училищни проекти – от инструменти за духовия оркестър през сензорна стая до спортно игрище.

Две дарителски платформи участваха в инициативата – DMS – България (Единен дарителски номер) и Платформата.бг.

Училищните кампании набраха общо 31 338 лева от 1414 дарители в дарителските платформи. Допълнително на свои събития училищата привлякоха дарения в размер на 43 559 лева.

Благодарим за всяко дарение! 

Сподели

Заедно събрахме 1 791 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
21 0 0 0 лв. 0 лв. 1770 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Основно училище „Христо Ботев” с. Камбурово е средищно, в което се обучават 144 ученици от 11 села. Селото е разположено в Предбалкана, в подножието на Лиса планина, на 8 км от Омуртаг, област Търговище.

Съвременната визия на училището e насочена към опазване на околната среда и изграждане на активно и позитивно отношение към природата.

За тази цел изградихме класна стая на открито, където се реализират нови училищни практики и се прилагат нови подходи и методи за ефективна колективна работа между ученици, учители и родители.

На това място се реализират часове по занимания по интереси – изобразително изкуство, музика, литература, биология и здравно образование, човекът и природата, час на класа.

Изградихме мини ботаническа градина, в която учениците имат възможност да отглеждат различни растителни видове.

Всички се радваме на изградената „Алея на поколенията“, една прекрасна възможност за позитивно общуване и изграждане на ценности за живота.

Министерството на образованието и науката сбъдна една голяма наша мечта да бъде реновиран физкултурния ни салон, където децата ни да могат да спортуват и укрепват здравето си.

За съжаление нямаме детска площадка за малките ни ученици, а те не спират да мечтаят за нея. Искат люлки, пързалки, катерушки, беседка и образователни игри, защото са деца и имат необходимост от игра.За тази цел, създаване на детска площадка за игра и подпомагане храненето на ученици от уязвимите групи, имаме нужда от 4000 лв.

Помогнете ни да съберем нужните средства и реализираме нашите мечти!

letter За съжаление, нямаме детска площадка за малките ни ученици, а те не спират да мечтаят за нея. Искат люлки, пързалки, катерушки, беседка и образователни игри, защото са деца и имат необходимост от игра.