Екологично отопление за ОУ „Васил Левски“
DMS ENERGIA

Екологично отопление за ОУ „Васил Левски“

Кампанията беше част от инициативата на фондация Бикоуз #ЩедриятВторник 2019 , през която  в продължение на 4 седмици 30 училища от цялата страна набираха дарения за своите училищни проекти – от инструменти за духовия оркестър през сензорна стая до спортно игрище.

Две дарителски платформи участваха в инициативата – DMS – България (Единен дарителски номер) и Платформата.бг.

Училищните кампании набраха общо 31 338 лева от 1414 дарители в дарителските платформи. Допълнително на свои събития училищата привлякоха дарения в размер на 43 559 лева.

Благодарим за всяко дарение! 

Сподели

Заедно събрахме 38 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
36 1 0 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Училището ни не е голямо, но е средищно и е любимо място на нашите ученици. Зимните месеци са истинско изпитание за човешката природа и на учениците, и на учителите.

Отопляваме се с печки на дърва и въглища, като коридорите и една трета от сградата остават неотопляеми. Това значително затруднява учебната работа за цели 5 учебни /от общо 9 / месеца.

Поради малкия брой ученици, около 60, и малкият брой паралелки – само 5, с които е обвързано финансирането на училището, не можем да си позволим разходи за материално подобряване на средата. А тя е изключително важна!

letter За тази цел ни е нужна малко помощ, за да направим първата и решаваща крачка в посока подобряване на средата.