Футбол и баскетбол в 106 СУ „Григорий Цамблак”
DMS AZ MOGA

Футбол и баскетбол в 106 СУ „Григорий Цамблак”

Кампанията беше част от инициативата на фондация Бикоуз #ЩедриятВторник 2019 , през която  в продължение на 4 седмици 30 училища от цялата страна набираха дарения за своите училищни проекти – от инструменти за духовия оркестър през сензорна стая до спортно игрище.

Две дарителски платформи участваха в инициативата – DMS – България (Единен дарителски номер) и Платформата.бг.

Училищните кампании набраха общо 31 338 лева от 1414 дарители в дарителските платформи. Допълнително на свои събития училищата привлякоха дарения в размер на 43 559 лева.

Благодарим за всяко дарение! 

 

Сподели

Заедно събрахме 8 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
8 0 0 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

За много неща си мечтаем в нашето училище, но една от големите ни мечти е да направим спортна площадка за нашите ученици, които години наред доказват спортния си талант, като завоюват призови места на футболни, баскетболни и тенис турнири и лекоатлетически кросове.

За съжаление сме малко софийско училище в квартал „Левски“ и не можем да осигурим на учениците си необходимите условия за поддържане и развитие на таланта им.

Дворът на училището не е ремонтиран от началото на 90-те, а в момента дори е опасен.

В квартала няма спортна площадка, а ние искаме освен учениците ни и гражданите на квартала да се радват на такава възможност.