За зелено и привлекателно 131 СУ „К.Тимирязев“

Начало на кампанията: 15.11.2019

С кампанията целим да преобразим площадките за отдих и игра в училищния двор чрез поставяне на пейки, беседка и облагородяване на тревните площи.

За зелено и привлекателно 131 СУ „К.Тимирязев“
98 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS STIL

За кампанията

131 СУ се стреми да осигури по-безопасна и привлекателна среда за учене за учениците, родителите и общността в „Младост“. Училищният двор е с остаряла база, липсват пейки, тревните площи имат нужда от облагородяване.

С кампанията целим да преобразим площадките за отдих и игра в училищния двор чрез поставяне на пейки, беседка и облагородяване на тревните площи. Да съживим фоайетата в училище, превръщайки ги в иновативни кътове за отдих и съприкосновение с книгата. Да подготвим децата за бъдещето като изградим модерна и съвременна СТЕМ лаборатория.

Целта

С нужните 1800 лева ще бъде закупено модерно обзавеждане и оборудване за СТЕМ лабораторията, както и масички и пейки-кресла, столове-фотьойли и раздвижени стенни етажерки за кътовете в училищните фоайета за три етажа. За училищния двор ще се закупят пейки и беседка и ще се облагородят тревните площи с цветя и растения и изграждане на напоителна система.

В резултат доволни ще бъдат не само нашите 457 деца и ученици, обучаващи се от ПГ до ХІІ клас в 131 СУ, но и всички живущи в район „Младост“, които използват през почивните и празнични дни училищния двор за спортни игри и отдих.

Учениците ще имат възможност да учат, творят и играят в една по-модерна училищна среда.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!