За зелено и привлекателно 131 СУ „К.Тимирязев“
DMS STIL

За зелено и привлекателно 131 СУ „К.Тимирязев“

Кампанията беше част от инициативата на фондация Бикоуз #ЩедриятВторник 2019 , през която  в продължение на 4 седмици 30 училища от цялата страна набираха дарения за своите училищни проекти – от инструменти за духовия оркестър през сензорна стая до спортно игрище.

Две дарителски платформи участваха в инициативата – DMS – България (Единен дарителски номер) и Платформата.бг.

Училищните кампании набраха общо 31 338 лева от 1414 дарители в дарителските платформи. Допълнително на свои събития училищата привлякоха дарения в размер на 43 559 лева.

Благодарим за всяко дарение! 

Сподели

Заедно събрахме 180 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
10 0 0 0 лв. 90 лв. 80 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

131 СУ се стреми да осигури по-безопасна и привлекателна среда за учене за учениците, родителите и общността в „Младост“. Училищният двор е с остаряла база, липсват пейки, тревните площи имат нужда от облагородяване.

С кампанията целим да преобразим площадките за отдих и игра в училищния двор чрез поставяне на пейки, беседка и облагородяване на тревните площи. Да съживим фоайетата в училище, превръщайки ги в иновативни кътове за отдих и съприкосновение с книгата. Да подготвим децата за бъдещето като изградим модерна и съвременна СТЕМ лаборатория.