Домашен уют за малките в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“
DMS JASEN

Домашен уют за малките в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“

Кампанията беше част от инициативата на фондация Бикоуз #ЩедриятВторник 2019 , през която  в продължение на 4 седмици 30 училища от цялата страна набираха дарения за своите училищни проекти – от инструменти за духовия оркестър през сензорна стая до спортно игрище.

Две дарителски платформи участваха в инициативата – DMS – България (Единен дарителски номер) и Платформата.бг.

Училищните кампании набраха общо 31 338 лева от 1414 дарители в дарителските платформи. Допълнително на свои събития училищата привлякоха дарения в размер на 43 559 лева.

Благодарим за всяко дарение! 

Сподели

Заедно събрахме 5 лв.

Брой еднократни SMS-и от 2 лв. Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Брой абонаменти 10 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
5 0 0 0 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв. 0 от 5 лв. 0 от 10 лв.

За кампанията

Основната цел на нашето училище е качествено обучение в комфортна обстановка. Нашите малки ученици, от 1 до 4 клас са по цял ден в училището и сме решени да им осигурим уют, така че те да се чувстват тук като у дома си.

Планът ни е да преобразим стаята за следобедни занимания и отдих, като поставим килими и меки фотьойли, в които децата да си почиват след подготовка на уроците и да четат, разположени удобно така, както биха го направили у дома си.

А за да отговорим и на нуждите на съвременното образование, са ни необходими и допълнителни дигитални устройства.