Сензорна стая за децата със СОП в ОУ „Д. Петров“

Начало на кампанията: 15.11.2019

Набираме средства за специално оборудвано помещение, което да въздейства върху възприятията на децата. Заниманията в него ще се фокусират върху постигане на приятни преживявания.

Сензорна стая за децата със СОП в ОУ „Д. Петров“
26 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS SENZORNA

За кампанията

Ние сме ОУ „Димитър Петров” – град Сливен. Нашето училище е построено със средства, дарени от сливенския гражданин Димитър Петров преди 77 години.

През последните няколко години сградата придоби различен облик: приветливи стаи, ново обзавеждане, модерно оборудване.

В училище се обучават 447 ученика, от които петнадесет са със специални образователни потребности. Подготвен екип от  ресурсен учител, логопед и педагогически съветник подкрепят децата в тяхното израстване.

letter За да са спокойни, уверени, емоционално ангажирани е необходимо да имаме сензорна стая. В нея децата ще могат да намират успокоение и радост. С помощта на играта ще преоткриват света около себе си.

Целта

Целта на това специално оборудвано помещение е да въздейства върху възприятията на децата. Заниманията в него ще се фокусират  върху постигане на приятни преживявания.

Имаме седем годишен опит в дарителските кампании, които се изразяват в провеждането на коледни и великденски базари в училище. А от тази година провеждаме и благотворителен маратон. Ученици, родители и учители се включват активно в кампаниите.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!