Нека децата от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” да спортуват!

Начало на кампанията: 14.11.2019

Сградата, в която се помещава физкултурният салон, се нуждае от спешни ремонтни дейности - ремонт на покрива, смяна на дограма, отопление и саниране на сградата.

Нека децата от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” да спортуват!
56 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS SPORTIST

За кампанията

Ние, учителите от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – с. Драгичево, работим усилено за превръщането на учебния процес в приятно занимание. С цел обновяване и обогатяване на материалната база в нашето училище често организираме благотворителни инициативи, тематични базари и кандидатстваме по различни национални програми и проекти.

Въпреки голямото ни желание и усилията, които полагаме, до този момент не успяваме да наберем нужните средства за ремонтиране на физкултурния салон.

Сградата, в която се помещава физкултурният салон, се нуждае от спешни ремонтни дейности – ремонт на покрива, смяна на дограма, отопление и саниране на сградата.

letter Досегашните ни опити за получаване на средствата за цялостен ремонт не бяха успешни, за това се нуждаем от помощ.

Целта

До момента със съдействието на кмета на с. Драгичево и Община Перник е ремонтиран само подът, но салонът е неизползваем поради лошото състояние на цялата сграда.

Нашите 105 ученици от І до VІІ клас са лишени от пълноценното провеждане на часовете по физическо възпитание и спорт.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!