Нека децата от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” да спортуват!
DMS SPORTIST

Нека децата от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” да спортуват!

Кампанията беше част от инициативата на фондация Бикоуз #ЩедриятВторник 2019 , през която  в продължение на 4 седмици 30 училища от цялата страна набираха дарения за своите училищни проекти – от инструменти за духовия оркестър през сензорна стая до спортно игрище.

Две дарителски платформи участваха в инициативата – DMS – България (Единен дарителски номер) и Платформата.бг.

Училищните кампании набраха общо 31 338 лева от 1414 дарители в дарителските платформи. Допълнително на свои събития училищата привлякоха дарения в размер на 43 559 лева.

Благодарим за всяко дарение! 

Сподели

Заедно събрахме 58 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
36 1 0 20 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Ние, учителите от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” – с. Драгичево, работим усилено за превръщането на учебния процес в приятно занимание. С цел обновяване и обогатяване на материалната база в нашето училище често организираме благотворителни инициативи, тематични базари и кандидатстваме по различни национални програми и проекти.

Въпреки голямото ни желание и усилията, които полагаме, до този момент не успяваме да наберем нужните средства за ремонтиране на физкултурния салон.

Сградата, в която се помещава физкултурният салон, се нуждае от спешни ремонтни дейности – ремонт на покрива, смяна на дограма, отопление и саниране на сградата.

letter Досегашните ни опити за получаване на средствата за цялостен ремонт не бяха успешни, за това се нуждаем от помощ.