Училищен химн на ЧСУ „Българско школо“

Начало на кампанията: 14.11.2019

Средствата, които събираме, са за звукозапис и мастъринг, за представителен видеоклип на песента и нова музикална уредба. Прогнозирана сума е 6000 лв.

Училищен химн на ЧСУ „Българско школо“
6 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS HIMN

За кампанията

ЧСУ „Българско школо“ е училище, в което се обучават 400 деца от подготвителна група до 7-ми клас. Имаме уютна слънчева сграда, отдадени учители, униформи, с които изразяваме принадлежност към училището.

Още от миналата година се зароди идеята да сътворим още нещо, което да ни обединява като общност – училищен химн.

Той ще бъде онази звънка рожба на таланта, която ще озвучава откриването на всяка учебна година, училищните празници и който ще завещаем на поколенията ученици след нас. Химнът ще бъде измислен от ученици с помощта на учителите по литература и изкуства.

Средствата, които събираме, са за звукозапис и мастъринг, за представителен видеоклип на песента и нова музикална уредба. Прогнозирана сума е 6000 лв.

В нашата кауза провидяхме възможност да обединим усилия – родители, ученици, учители, алумни, партньори на училището – да действаме сплотено, за да дадем възможност на учениците да направят нещо толкова емблематично и мащабно като химн на училището.

С помощта на всички тези хора организираме спортен празник и базар на 21 ноември 2019г. Билетите за спортния празник ще са ръчно изработени от децата – от едната страна ще пише интересен факт за химните по света, а другата ще бъде изрисувана от детски ръчички.

Родители, учители и гости ще могат да дарят избрана от тях сума срещу всяко билетче. Спортният празник е мащабно мероприятие, което съдържа щафетни и забавни игри, игри със спортна и образователна цел, търсене на съкровище и др.

Базарът също ще бъде изпъстрен с най-различни, приготвени от учениците бижута, книги, проекти по науки (истински произведения на изкуството!) и други красоти.

letter Миналата година с помощта на подобен базар отвори врати прекрасната ни нова библиотека!

Целта

С помощта на „Щедрият вторник“ искаме да достигнем до нашите алумни и до родителите, чиято работа е свързана с дълъг престой в чужбина и няма да имат възможност да присъстват на нашия празник.

Също така, с благодарност ще приемем помощ от всички симпатизанти, които вярват, че сплотяването на общност чрез изкуство, задружна работа и спорт е мисия, която би дала на учениците безценно знание и опит!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!