Училищен химн на ЧСУ „Българско школо“
DMS HIMN

Училищен химн на ЧСУ „Българско школо“

Кампанията беше част от инициативата на фондация Бикоуз #ЩедриятВторник 2019 , през която  в продължение на 4 седмици 30 училища от цялата страна набираха дарения за своите училищни проекти – от инструменти за духовия оркестър през сензорна стая до спортно игрище.

Две дарителски платформи участваха в инициативата – DMS – България (Единен дарителски номер) и Платформата.бг.

Училищните кампании набраха общо 31 338 лева от 1414 дарители в дарителските платформи. Допълнително на свои събития училищата привлякоха дарения в размер на 43 559 лева.

Благодарим за всяко дарение! 

Сподели

Заедно събрахме 6 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
6 0 0 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

ЧСУ „Българско школо“ е училище, в което се обучават 400 деца от подготвителна група до 7-ми клас. Имаме уютна слънчева сграда, отдадени учители, униформи, с които изразяваме принадлежност към училището.

Още от миналата година се зароди идеята да сътворим още нещо, което да ни обединява като общност – училищен химн.

Той ще бъде онази звънка рожба на таланта, която ще озвучава откриването на всяка учебна година, училищните празници и който ще завещаем на поколенията ученици след нас. Химнът ще бъде измислен от ученици с помощта на учителите по литература и изкуства.

Средствата, които събираме, са за звукозапис и мастъринг, за представителен видеоклип на песента и нова музикална уредба. Прогнозирана сума е 6000 лв.

В нашата кауза провидяхме възможност да обединим усилия – родители, ученици, учители, алумни, партньори на училището – да действаме сплотено, за да дадем възможност на учениците да направят нещо толкова емблематично и мащабно като химн на училището.

С помощта на всички тези хора организираме спортен празник и базар на 21 ноември 2019г. Билетите за спортния празник ще са ръчно изработени от децата – от едната страна ще пише интересен факт за химните по света, а другата ще бъде изрисувана от детски ръчички.

Родители, учители и гости ще могат да дарят избрана от тях сума срещу всяко билетче. Спортният празник е мащабно мероприятие, което съдържа щафетни и забавни игри, игри със спортна и образователна цел, търсене на съкровище и др.

Базарът също ще бъде изпъстрен с най-различни, приготвени от учениците бижута, книги, проекти по науки (истински произведения на изкуството!) и други красоти.

letter Миналата година с помощта на подобен базар отвори врати прекрасната ни нова библиотека!