В ПГИ Сливен учим и се забавляваме навън
DMS BESEDKA

В ПГИ Сливен учим и се забавляваме навън

Кампанията беше част от инициативата на фондация Бикоуз #ЩедриятВторник 2019 , през която  в продължение на 4 седмици 30 училища от цялата страна набираха дарения за своите училищни проекти – от инструменти за духовия оркестър през сензорна стая до спортно игрище.

Две дарителски платформи участваха в инициативата – DMS – България (Единен дарителски номер) и Платформата.бг.

Училищните кампании набраха общо 31 338 лева от 1414 дарители в дарителските платформи. Допълнително на свои събития училищата привлякоха дарения в размер на 43 559 лева.

Благодарим за всяко дарение! 

Сподели

Заедно събрахме 73 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
73 0 0 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Да, при вас нямаше много технологии, телефони, таблети и какво ли още не, но бяхте свободни, независими и щастливи.

Нашето поколение е оковано от технологиите. Те превземат свободното ни време, та дори и това в училище. Било то в час по биология или в междучасието, превърнати в роби на тефонния екран, забравили да общуват помежду си.

След няколко месеца аз ще напусна това прекрасно училище, но искам да оставя част от себе си. Искам да променя не просто нещо материално в една сграда, а мисленето на едни бъдещи икономисти, предприемачи или просто хора.

Идеята ми е поставянето на беседки в района на училищния двор, които да бъдат цветни, красиви и сплотяващи.

Нека да започнем с една, която с общи усилия направим място, където да се събираме междучасията да разговаряме помежду си, да пеем, да учим на чист въздух на фона нашите прекрасни Сини камъни.

letter Беседката ще бъде място за отдих, но и класна стая на открито. Защо да не изнесем уроците по литература навън?