Дари с добро в ОУ ‘Св. Паисий Хилендарский’

Начало на кампанията: 13.11.2019

С ваша помощ искаме да създадем и оборудваме ресурсен кабинет в училище, в който ще се обучават пет ученика със СОП – от ресурсен учител, психолог и логопед.

Дари с добро в ОУ ‘Св. Паисий Хилендарский’
82 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS DOBROTA

Дарете сега!

Няма по-хубаво усещане от това да се почувстваш, че си допринесъл със своите малки и големи дела светът да стане малко по-хубаво и добро място.

А колко струва това – понякога само и единствено малко време и… разбира се, желание.

Нека се запитаме: Къде сме ние? Какво сме склонни да дадем от себе си, за да направим деня на човек в неравностойно положение по-добър?

В последните години, проблемът за интеграцията и пълноценното включване на ученици – със специални образователни потребности в училищната среда е все по – актуален.

Всяко дете със специални образователни потребности е уникална личност със свои собствени качества, интереси, способности, имащо право да бъде обучавано по учебна програма съответстваща на неговите индивидуални потребности!

С ваша помощ искаме да създадем и оборудваме ресурсен кабинет в училище, в който ще се обучават пет ученика със СОП – от ресурсен учител, психолог и логопед.

В кабинета учениците със СОП ще получат по-добри условия за развитие; ще бъдат създадени специализирани програми и открити уроци, мини арт ателиета за развиване различни техни дарби. Ще се подпомогне технически образователния процес.

Ще бъдат закупени методически и дидактически материали за създадаване на специализирана библиотека.

letter Това, което сме направили единствено за себе си, умира заедно с нас. Това, което сме направили за другите и за света, остава завинаги. Албърт Пайк

Целта

Нужни са ни средства, за да обзаведем стаята с мека мебел, където да могат да почиват децата, да закупим играчки и дидактични игри; голямо табло, на което да си излагат рисунките.

С компютър ще използваме образователни игри –  чрез забавен софтуер децата ще научат по-лесно цветовете или буквите.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!