Малките артисти от НУМСИ „Проф. П.Владигеров“ мечтаят!
DMS ARTIST

Малките артисти от НУМСИ „Проф. П.Владигеров“ мечтаят!

Сподели

Заедно събрахме 16 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
16 0 0 0 лв. 0 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас дава шанс за изява на таланти: инструменталисти, певци, артисти, балерини, художници. Ежегодно организираме концерти, конкурси, участия.

Създадохме единственият по рода си конкурс в България за рисунка “Акварели опус 37″ през 2019 г. по повод 120 години от рождението на големия български композитор Панчо Владигеров.

Наши партньори са НХА – София, Дружеството на художниците в Бургас, УН „Родни звуци“ и БНР Бургас. Цел на конкурса е да предостави форум за изява на творчески идеи и умения сред децата, както и да популяризира творчеството на българските композитори.

Задачата на конкурса е рисунка по музика от български композитори, изпълнена в техниката на акварела. Нашите децата са много ентусиазирани, а конкурсът породи голям интерес и сред децата в цяла България. Нужни са ни средства за награден фонд, за да зарадваме и мотивираме все повече деца в страната.

Освен към изобразително изкуство, нашите деца са страстно запалени към музиката и актьорското майсторство и непрекъснато търсят сцена за изява.

Множество награди пълнят витрините на училището, а ежегодно кметът на Бургас награждава десетки наши ученици на празника на града за получени награди в страната и чужбина.

Поради тази причина, в програмата сме заложили множество концерти и участия сред общността – детски градини, читалища, театри и клубове.

letter Така допринасяме за културното и музикално израстване на бургаските деца. За тази цел ни е необходима висококачествена мобилна озвучителна система.