Малките артисти от НУМСИ „Проф. П.Владигеров“ мечтаят!

Начало на кампанията: 13.11.2019

Желаем нашата кампания да достигне до максимален брой хора, ценящи изкуството, които ще ни подкрепят в начинанията ни.

Малките артисти от НУМСИ „Проф. П.Владигеров“ мечтаят!
16 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS ARTIST

За кампанията

Националното училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас дава шанс за изява на таланти: инструменталисти, певци, артисти, балерини, художници. Ежегодно организираме концерти, конкурси, участия.

Създадохме единственият по рода си конкурс в България за рисунка “Акварели опус 37″ през 2019 г. по повод 120 години от рождението на големия български композитор Панчо Владигеров.

Наши партньори са НХА – София, Дружеството на художниците в Бургас, УН „Родни звуци“ и БНР Бургас. Цел на конкурса е да предостави форум за изява на творчески идеи и умения сред децата, както и да популяризира творчеството на българските композитори.

Задачата на конкурса е рисунка по музика от български композитори, изпълнена в техниката на акварела. Нашите децата са много ентусиазирани, а конкурсът породи голям интерес и сред децата в цяла България. Нужни са ни средства за награден фонд, за да зарадваме и мотивираме все повече деца в страната.

Освен към изобразително изкуство, нашите деца са страстно запалени към музиката и актьорското майсторство и непрекъснато търсят сцена за изява.

Множество награди пълнят витрините на училището, а ежегодно кметът на Бургас награждава десетки наши ученици на празника на града за получени награди в страната и чужбина.

Поради тази причина, в програмата сме заложили множество концерти и участия сред общността – детски градини, читалища, театри и клубове.

letter Така допринасяме за културното и музикално израстване на бургаските деца. За тази цел ни е необходима висококачествена мобилна озвучителна система.

Целта

Желаем нашата кампания да достигне до максимален брой хора, ценящи изкуството, които ще ни подкрепят в начинанията ни.

Нямаме голям опит в набирането на средства, но имаме огромното желание да помогнем на нашите талантливи деца да осъществят своите мечти в областта на музиката!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!