В ОУ „Антон Страшимиров” искаме да учим в обновена среда!

Начало на кампанията: 13.11.2019

Със сумата от 8 000 лв. ще да обновим кабинета, в който провеждаме целодневното обучение за учениците между 5-7 клас.

В ОУ „Антон Страшимиров” искаме да учим в обновена среда!
69 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS INOVATIVNO

За кампанията

Основните проблеми в ОУ „Антон Страшимиров”, село Бохот са свързани с липсата на мотивираност на общността за образование, бариера в комуникацията, тъй като  по-голямата част от учениците са с майчин език, различен от български, ниски образователни резултати, липса на достатъчно средства за поддържане и обновяване на материалната база.

Част от работата ни като иновативно училище е насочена към промяна на физическата среда с цел превръщане на училището в привлекателно място за учениците. Място, което да създава у тях положителни емоции и нагласи, да стимулира любопитството им,  както и жаждата за нови знания и възможности.

letter Със сумата от 8 000 лв. ще да обновим кабинета, в който провеждаме целодневното обучение за учениците между 5-7 клас.

Целта

Вместо традиционните чинове и столове ще организираме пространството по нов начин, така че на децата да им е приятно и уютно да прекарват целия ден в него – модулно обзавеждане, библиотека и игри, кът за споделяне с барбарони.

Вярваме, че когато средата е обновена, приветлива и иновативна, децата биха идвали с удоволствие и радост на училище, а това неминуемо би повишило мотивацията им за учене и техните резултати!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!