Нови маси и столове за децата от НУ „Ц.Гинчев“

Начало на кампанията: 12.11.2019

Набираме средства за закупуване на нови ученически маси и столове.

Нови маси и столове за децата от НУ „Ц.Гинчев“
96 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS SREDA

За кампанията

В училището учат 87 ученици, от които 11 са със специални образователни потребности. В училище работят силно мотивирани педагогически специалисти. Всичко, което сме направили като обновяване на образователната среда, е чрез помощта на дарители.

Във всяка класна стая има мултимедиен проектор и лаптоп. Оборудването с технически средства и обзавеждането – тематични секционни шкафове с индивидуални клетки за всеки ученик, бели дъски в класните стаи, е чрез дарения от местни фирми.

С помощта на най-голямата доброволческа платформата TimeHeroes обновихме училищната си библиотека. В рамките на три месеца бяха дарени над 1000 издания. С финансови средства, дарени от фондация „Подслон за човечеството“ и доброволен труд от родители и педагогически специалисти през лятото бе пребоядисан целият училищен коридор, оформени бяха тротоарни алеи в двора на училището, освежена бе училищната ограда, а във физкултурния салон бяха монтирани шумоизолационни плоскости.

letter Единственото, за което средствата не достигат, е закупуването на удобни ученически маси и столове.

Целта

В три от класните стаи чиновете са закупени през 70-те години и са вече нефункционални. Желанието ни е да подменим старите чинове, за да се чувстват удобно учениците. Новите ергономични маси и столове ще позволят и нова организация на класната стая.

По инициатива на Училищния ученически съвет често организираме дарителски кампании сред учениците и техните семейства с благотворителна цел. По този начин възпитаваме у тях чувство за взаимопомощ и съпричастност.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!