Бъди във форма всеки ден!
DMS SPORT

Бъди във форма всеки ден!

Кампанията беше част от инициативата на фондация Бикоуз #ЩедриятВторник 2019 , през която  в продължение на 4 седмици 30 училища от цялата страна набираха дарения за своите училищни проекти – от инструменти за духовия оркестър през сензорна стая до спортно игрище.

Две дарителски платформи участваха в инициативата – DMS – България (Единен дарителски номер) и Платформата.бг.

Училищните кампании набраха общо 31 338 лева от 1414 дарители в дарителските платформи. Допълнително на свои събития училищата привлякоха дарения в размер на 43 559 лева.

Благодарим за всяко дарение! 

Сподели

Заедно събрахме 146 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
96 0 0 0 лв. 0 лв. 50 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Учениците ни винаги са искали да разполагат с фитнес уреди, за да могат да спортуват. Площта, обозначена за външна спортна площадка, е практически непригодна за качествено провеждане на какъвто и да било вид спорт.

Асфалтът е напукан и на места изцяло разрушен. Отсечката за спринтове за покриване на нормативите в часовете по физическо възпитание и спорт също е разбита и дори опасна. Площадката не разполага с пейки за публика или просто място, където децата да оставят раниците си, за да не са по земята. Имало е пясъчници навремето, които днес са просто 2 зейнали дупки.

От най-малките ученици до родителите на най-големите ще могат да използват стрийт фитнеса в училище. Децата ще запълват пълноценно свободното си време, а родителите на ученици в горен курс ще спестят пари от месечни абонаменти и фитнес инструктори в частните фитнес зали.

letter Дворът на училището се посещава не само от ученици и техните родители, а и от граждани, които спортуват в почивните дни. Възпитаваме у децата спортен дух и искаме да насочим енергията и усилията им в нещо положително, смислено и здравословно в същото време, защото спортът е здраве!