Бъди във форма всеки ден!

Начало на кампанията: 08.11.2019

Ако искаш нещо, което никога не си имал, трябва да направиш нещо, което никога досега не си правил. Ето защо решихме да предприемем действия по направата на фитнес в училище.

Бъди във форма всеки ден!
96 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS SPORT

За кампанията

Учениците ни винаги са искали да разполагат с фитнес уреди, за да могат да спортуват. Площта, обозначена за външна спортна площадка, е практически непригодна за качествено провеждане на какъвто и да било вид спорт.

Асфалтът е напукан и на места изцяло разрушен. Отсечката за спринтове за покриване на нормативите в часовете по физическо възпитание и спорт също е разбита и дори опасна. Площадката не разполага с пейки за публика или просто място, където децата да оставят раниците си, за да не са по земята. Имало е пясъчници навремето, които днес са просто 2 зейнали дупки.

От най-малките ученици до родителите на най-големите ще могат да използват стрийт фитнеса в училище. Децата ще запълват пълноценно свободното си време, а родителите на ученици в горен курс ще спестят пари от месечни абонаменти и фитнес инструктори в частните фитнес зали.

letter Дворът на училището се посещава не само от ученици и техните родители, а и от граждани, които спортуват в почивните дни. Възпитаваме у децата спортен дух и искаме да насочим енергията и усилията им в нещо положително, смислено и здравословно в същото време, защото спортът е здраве!

Целта

Ученически съвет при СУ „Димитър Благоев“ – гр.Свищов има огромен опит в благотворителните каузи, организира кампании, прави базари, дарява дрехи и храна.

За всички тези години сме се доказали като училище, което възпитава у децата чувства на емпатия, съпричастност, доброволчество и отговорност.

Мислим, че е крайно време да бъдат стимулирани с нещо, което ще им е от полза, за да видят и знаят, че доброто се връща, че колкото повече дават, толкова повече ще получават. Досега само са давали.

Дарете сега! За да получат и нашите деца!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!