Спасителен център Дом Динев

Начало на кампанията: 13.09.2019

Помогнете с дарение за изграждането на стационар за лечение на пострадали животни!

Спасителен център Дом Динев
Кампанията се нуждае от 3 500 лв. месечно
Виж даренията
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни SMS и абонаменти. За абонати на Yettel., VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions.
 • bank-icon Направи превод
  Български дарителски форум BG06UBBS80021026072940 Oснование: DMS DOM DINEV

За кампанията

Всеки ден получаваме по няколко десетки сигнала и молби за помощ в лечението и отглеждането на пострадали животни!

В последните години в социалните мрежи и по новините ставаме свидетели на издевателства на хора над животни – кучетата са масово тровени, стреляни, премазвани или изоставяни, когато заболеят тежко, пребивани, осакатявани или просто ритани, защото са кучета. Малки котета са с извадени очи, отрязани лапи, пречупени гръбнаци заради нечий ритник.

Понастоящем се грижим за 114 кучета и 36 котки, като всяко едно от тях има тъжна история. Грижим се за 11 броя  инвалидизирани кучета и 2 броя инвалидизирани котки, а сме само двама.

Проблемът с отношението на хората към бездомните и липсата на адекватна грижа за животни, които не могат сами да се обслужват и няма да оцелеят на улицита провокира създаването на този спасителния център.

Животните в безпомощно състояние се подминават от повечето хора, защото всеки смята, че това не го засяга. Докато има такова мислене, докато животните се приемат като стока, а бездомните кучета се набедяват за агресивни, нашата помощ ще е необходима.

letter Искаме да накараме хората да осъзнаят, че за да се промени средата, трябва първо ние да се променим човеците. Промяната ще дойде от знанието, от примера и от преодоляването на страха.

Целта

Нашата цел е да изградим Спасителен център за кучета и котки със стационар за лечение на пострадали животни.

Промяната ще дойде от промененото отношение и тогава, ако срещнеш животно в беда, няма да го подминеш. Ако хората знаят, че съществуват центрове като нашия, вероятно ще бъдат по-активни в създаването на безопасна и здравословна среда за животните, ще проявават хуманно отношение и няма да толерират насилието.

За съществуването на приюта са необходими 3 000 – 3 500 лева месечно.

Разчитаме изцяло на дарения, за които благодарим!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!