Малките шампиони
DMS PLEVENSPORT

Малките шампиони

Сподели

Заедно събрахме 347 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
188 27 0 5 лв. 100 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Лайънс клуб Плевен е част от Международната благотворителна организация „Лайънс Интернешънъл“. Клубът е официално чартиран на 16.10.2013 г. Всяка година Лайънс клуб Плевен има определена насоченост за работа.

Цел на кампания 2019-2020 е реновиране (подмяна на дограма, вътрешно боядисване на стените и подмяна на осветителните тела) на лекоатлетическа зала на СУ „Георги Бенковски“.

Градът е дал е много спортисти, шампиони, медалисти и легенди не само на Плевен, но и на България. Условията, в които тренират нашите бъдещи шампиони са повече от недостойни.

Подготовката на спортистите изисква ежедневни тренировки. Това е невъзможно в студените зимни месеци. Целта на кампанията ни е да подменим дограмата и по този начин да задържим топлината в помещенията.

В залата спортуват деца в дисциплините лека атлетика и вдигане на щанги. В обновената спортна зала ще има добри условия за тренировки през цялата година.

letter Кампанията е с подкрепата на Тереза Маринова, олимпийска шампионка от летните олимпийските игри в Сидни през 2000 г., когато печели златен медал в дисциплината троен скок.