Малките шампиони

Начало на кампанията: 12.09.2019

Дарете за новата спортна зала в СУ "Георги Бенковски", Плевен!

Малките шампиони
321 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS PLEVENSPORT

За кампанията

Лайънс клуб Плевен е част от Международната благотворителна организация „Лайънс Интернешънъл“. Клубът е официално чартиран на 16.10.2013 г. Всяка година Лайънс клуб Плевен има определена насоченост за работа.

Цел на кампания 2019-2020 е реновиране (подмяна на дограма, вътрешно боядисване на стените и подмяна на осветителните тела) на лекоатлетическа зала на СУ „Георги Бенковски“.

Градът е дал е много спортисти, шампиони, медалисти и легенди не само на Плевен, но и на България. Условията, в които тренират нашите бъдещи шампиони са повече от недостойни.

Подготовката на спортистите изисква ежедневни тренировки. Това е невъзможно в студените зимни месеци. Целта на кампанията ни е да подменим дограмата и по този начин да задържим топлината в помещенията.

В залата спортуват деца в дисциплините лека атлетика и вдигане на щанги. В обновената спортна зала ще има добри условия за тренировки през цялата година.

letter Кампанията е с подкрепата на Тереза Маринова, олимпийска шампионка от летните олимпийските игри в Сидни през 2000 г., когато печели златен медал в дисциплината троен скок.

Целта

Средствата, необходими за изпълнение на проекта възлизат на 250 000 лв.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!