Кампания „Нека им дадем шанс“

Начало на кампанията: 29.05.2019

Сдружението организира кампания за закупуването на медицинска апаратура – кувьози и монитори, които ще подпомогнат доотглеждането на недоносените деца до термин за клиниката по неонатология при УМБАЛ „Стоян Киркович“ ЕООД – гр. Стара Загора.

Кампания „Нека им дадем шанс“
2 100 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS NEO

За кампанията

Зад инициативата застава представител на най-голямата неправителствена организация в света – Ротари Интернешънъл, благодарение на дейността, на която са се случвали редица благотворителни кампания от международен и местен характер и в частност Ротари клуб – гр. Казанлък.

За 2018 г. през клиниката по неонатология са преминали за лечение повече от 500 недоносени бебета, към момента от началото на 2019 г. недоносените бебета, приети за лечение са около 200.

След стартирането на кампанията ще осъществим контакт с голяма част от родителите и близките на тези деца с идеята и те да подкрепят нашата кауза.

 

 

 

letter Това отделение е интензивно и обслужва общините Казанлък, Нова Загора, Ямбол и Чирпан.

Целта

Инициираната кампания намира пълната подкрепа от страна на ръководството на клиниката по неонатология и частност в лицето на доцент Мумджиев, които ще подпомогнат нейното медийно разпространение.

Кампанията има за цел да набере 22 400 лв.

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!