17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS DETE – Кампания „Роди дете в България“

Кампанията е стартирала на: 19.04.2019
DMS DETE – Кампания „Роди дете в България“
 • Необходима сума: 50 000 лв
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 4 лв.
 • Събрани през ОББ: 184 лв.
 • Изпратени SMS: 441 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 15 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 3 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 3 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 2 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DETE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DETE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Фондация „Мечта за дете“ подкрепя и активно съдейства на двойките при решаване на проблемите им с репродуктивното им здраве, разпространява информация и знания за проблема безплодие, неговото лечение и методите за профилактика, повишаване здравната култура на нуждаещите се от лечение и на обществото като цяло в областта на репродуктивното здраве. Освен това дава гласност на емоционалните и социални проблеми, съпътстващи безплодието и създаване на успешен модел на гражданско въздействие за подпомагане на решаването им.

Фондацията консултира семейни и несемейни двойки с репродуктивни проблеми, с цел запознаването им със съвременните методи за лечение и с начините за решаване на емоционалните и социалните им потребности.

„Мечта за дете“ поема инициативи и участие в разработването на проекти, събития за набиране на средства за разясняване и приложение на съвременните медицински технологии, за подпомагане на двойките за техните ин витро процедури, изследвания и манипулации. Поддържа също контакти с медицински специалисти и с други организации в областта на репродуктивното здраве, с цел оказване на съдействие при подготовката за лечение на нуждаещите се двойки.

Консултира и подпомага семейните и несемейните двойки, преборили се успешно с проблема ”безплодие”, в периодите на бременността и раждането.

Целта на кампанията е да се съберат средства за ин витро процедурите за семействата с репродуктивни и социални проблеми!


Информация за стойността на даренията и разходите по системата.
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

 

Уеб адрес: Mechtazadete.bg

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS DETE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS DETE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)