Кампания „Роди дете в България“

Начало на кампанията: 19.04.2019

Фондация "Мечта за дете" подкрепя и активно съдейства на двойките при решаване на проблемите им с репродуктивното им здраве, разпространява информация и знания за проблема безплодие, неговото лечение и методите за профилактика, повишаване здравната култура на нуждаещите се от лечение и на обществото като цяло в областта на репродуктивното здраве. Освен това дава гласност на емоционалните и социални проблеми, съпътстващи безплодието и създаване на успешен модел на гражданско въздействие за подпомагане на решаването им.

Кампания „Роди дете в България“
1 313 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS DETE

За кампанията

Фондацията консултира семейни и несемейни двойки с репродуктивни проблеми, с цел запознаването им със съвременните методи за лечение и с начините за решаване на емоционалните и социалните им потребности.

„Мечта за дете“ поема инициативи и участие в разработването на проекти, събития за набиране на средства за разясняване и приложение на съвременните медицински технологии, за подпомагане на двойките за техните ин витро процедури, изследвания и манипулации.

Консултира и подпомага семейните и несемейните двойки, преборили се успешно с проблема ”безплодие”, в периодите на бременността и раждането.

 

letter Фондацията поддържа също контакти с медицински специалисти и с други организации в областта на репродуктивното здраве, с цел оказване на съдействие при подготовката за лечение на нуждаещите се двойки.

Целта

Кампанията набира средства за ин витро процедурите за семействата с репродуктивни и социални проблеми!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!