17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS PINK HOUSE – Да спасим „Розовата къща“!

Кампанията е стартирала на: 17.04.2019
DMS PINK HOUSE – Да спасим „Розовата къща“!
 • Необходима сума: 1 600 лв. месечно
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 19 лв.
 • Събрани през ОББ: 133 лв.
 • Изпратени SMS: 115 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 18 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 4 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS PINK HOUSE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS PINK HOUSE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

В момента къща „Посока” на бул. „Сливница“ 109 в София или „Розовата къща“, както е разпознаваема за посещаващите я, е единствения функциониращ нископрагов център в София, където зависими хора могат да получат социална и здравна помощ и подкрепа, възможност да се погрижат за хигиената си и храна в рамките на работното време на къщата.

Ежемесечно те ще могат да получават и правна помощ. Клиенти са уязвими хора със зависимости към наркотични вещества, бездомни, серопозитивни и хора от малцинствени групи. Хората, попаднали в ситуацията на зависимост, много често остават без никаква социална, семейна и институционална подкрепа. Дейностите на Розовата къща им дават възможност да покрият минималните си нужди за оцеляване – пералня и сушилня, баня, суха храна, топли напитки.

В центъра се предоставят здравни обучения, актуални за техните нужди, веднъж месечно се организира и посещение и тренинг от адвокат, който консултира клиентите за техните права, свързани със социалните и човешки права. Чрез неформално общуване получават емоционална подкрепа и усещане за сигурност.

Цел на кампанията е запазването и разширяването на дейностите, който се осъществяват в рамките на съществуващата „Къща Посока“ след решение на управителния съвет на „Фракарита България“ за закриване на услугата.


Информация за стойността на даренията и разходите по системата. 
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS PINK HOUSE Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS PINK HOUSE на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)