100 години „МИНЬОР-ПЕРНИК“!
DMS MINYOR

100 години „МИНЬОР-ПЕРНИК“!

Кампанията е прекратена.

Сподели

Заедно събрахме 265 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
195 33 0 3 лв. 1 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Кампанията е под надслов „100 ГОДИНИ МИНЬОР-ПЕРНИК“, с помощта на която да организираме тържествено честване на клуба.

Честването на 100-годишния юбилей на МИНЬОР ще бъде на 27 ЮЛИ 2019 година. За рождения ден на клуба сме планирали тридневни тържества. Те започват на 26 юли  в община ПЕРНИК“. Предобед на 27 юли ще се организират турнири в детските школи, както и турнир с участието на привърженици, деятели и ветерани. Ще има също музикална програма и пирошоу.

На 27 юли каним всички миньорци, таланти от школата и техните родители да се съберем пред Съдебна палата -Перник в 16 часа. Заедно ще направим шествие до стадиона, където ще се проведе мача с отбора на Миньор Чикаго /САЩ/. Певци ще пеят за „МИНЬОР ще бъде прожектиран филм 100-години фен-клуб.

След като програмата приключи, празникът продължава на Стадиона на Мира със заря и пирошоу. На тържеството ще поканим министър-председателя на България, министъра на спорта, други министри, кмета на Перник, председателя на ОбС Перник и шефове на БФС. Очакваме също гости от фен клубове на други отбори.

 

 

 

letter Фенове на "Миньор Перник", подкрепете ни с дарителски sms или направете онлайн дарение! Благодарим!