17 777

Единен Дарителски Номер

Кампании за организации

DMS MINYOR – 100 години „МИНЬОР-ПЕРНИК“!

Кампанията е стартирала на: 05.04.2019
DMS MINYOR – 100 години „МИНЬОР-ПЕРНИК“!
 • Необходима сума: 20 000 лв.
 • От началото на кампанията:
 • Събрани през еPay: 1 лв.
 • Събрани през ОББ: 3 лв.
 • Изпратени SMS: 195 броя
 • Абонаменти от 2 лв.: 33 броя
 • Абонаменти от 5 лв.: 0 броя
 • АКТИВНИ абонаменти за текущия месец:
  Абонаменти от 2 лв.: 4 броя
  Абонаменти от 5 лв.: 0 броя

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS MINYOR Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS MINYOR на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)

Перник е футболен град, а футболен клуб „МИНЬОР-ПЕРНИК“ е спортна реликва за перничани, с многохилядни фенове. Кампанията е насочена към всички онези привърженици и фенове, които нямат възможност по друг начин да изразят финансова подкрепа за своя клуб.

Кампанията е под надслов „100 ГОДИНИ МИНЬОР-ПЕРНИК“, с помощта на която да организираме тържествено честване на клуба.

Честването на 100-годишния юбилей на МИНЬОР ще бъде на 27 ЮЛИ 2019 година. За рождения ден на клуба сме планирали тридневни тържества. Те започват на 26 юли  в община ПЕРНИК“. Предобед на 27 юли ще се организират турнири в детските школи, както и турнир с участието на привърженици, деятели и ветерани. Ще има също музикална програма и пирошоу.

На 27 юли каним всички миньорци, таланти от школата и техните родители да се съберем пред Съдебна палата -Перник в 16 часа. Заедно ще направим шествие до стадиона, където ще се проведе мача с отбора на Миньор Чикаго /САЩ/. Певци ще пеят за „МИНЬОР ще бъде прожектиран филм 100-години фен-клуб.

След като програмата приключи, празникът продължава на Стадиона на Мира със заря и пирошоу. На тържеството ще поканим министър-председателя на България, министъра на спорта, други министри, кмета на Перник, председателя на ОбС Перник и шефове на БФС. Очакваме също гости от фен клубове на други отбори.

Кампанията по набиране на средства е необходима, за да можем финансово да обезпечим всички тези наши намерения. Основно средствата са необходими за:

1. Изработване на афиши,  плакети, закупуване на купи за турнирите в отделните възрастови групи;

2. Изработка на видеофилм

3. Отпечатване на книга;

4. Закупуване на пиротехника и заря

5. организиране на концерт

6. материали за хореография

Фенове на „Миньор Перник“ – подкрепете ни с дарителски sms или направете онлайн дарение! Благодарим!


Информация за стойността на даренията и разходите по системата. 
Актуална информация за набраните дарения.

Отчитането в реално време на изпратените смс-и и постъпления от онлайн дарения е ориентировъчно, точните данни за кампанията ще намерите в Отчети/Месечни справки (pdf). Актуалните бройки абонаменти за всеки месец също ще намерите там. Броячът показва с натрупване всички направени абонаменти от началото на кампанията, както и текущите за месеца.

Всяка кампания получава минимум 90% от финансовите постъпления от дарителските sms и 95% от постъпленията от онлайн дарения.

 

Как да дарите?

Изпратете дарителски SMS Дарения чрез еднократни sms или sms абонамент на номер 17777 DMS MINYOR Изпратете дарителски SMS с текст на латиница
DMS MINYOR на номер 17 777
(за абонати на Telenor, VIVACOM и A1)