Мисия с майки и деца на море!

Начало на кампанията: 25.03.2019

Да поДАРИМ лято без насилие за жени и деца, настанени в Кризисния център на Фондация “П.У.Л.С.”.

Мисия с майки и деца на море!
99 лв. дарени остават Виж детайли
megaphone image Помогни, като споделяш! Така кампанията ще достигне възможно най-много хора и ще събере нужните средства.
Сподели кампанията
 • phone-icon Изпрати SMS на 17 777
  Дари чрез еднократни sms и абонаменти. За абонати на Telenor, VIVACOM и A1.
 • computer-icon Дари онлайн още сега!
  С Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или PayPal.
 • bank-icon Направи банков превод
  BG06UBBS 80 0210 2607 2940 Oснование на превода: Дарение за DMS DREAM

За кампанията

Летните месеци няма да приличат на себе си без почивката на море с хората, които обичаме, по време на която ни се струва, че всеки миг от живота просто изглежда вълнуващ. Най-хубавото време на годината е почти тук, време е за летни почивки и пътешествия.

Една голяма част от почиващите избират летуване на море. Повечето вече обмислят вариантите за себе си и своето семейство – дали да са в Созопол или на квартира в Бургас, дали да са в България или в чужбина, дали да отделят седмица за себе си или две.

Повечето… Има хора, които по една или друга причина не са направили това, няма и да могат да го направят. Така е за настанените в Кризисния център за пострадали от насилие на Фондация „П.У.Л.С.“. Вместо море и почивка, те са планирали бягство и търсене на живот без насилие.

Това са хора, които са живели в страх и насилие, лишения и ужаси. Хора, които намират сили да продължат своя живот, да започнат нов, без насилие и удари.

В плановете за новия живот ресурси и мисли за море и почивка няма…

За тях почивката на море обаче би била не просто шанс да избягат за малко от реалността, но и най-лъчистият шанс да получат доза щастие, с която слънчевите лъчи да ги заредят, за да намерят в себе си силите, нужни им да се борят за своето щастие и това на децата им.

Необозримата морска длъж, блестящите пясъчни ивици и лъчистото слънчево греене ще им осигурят божествения покой, за който така копнеят.Всяко дребно нещо по време на почивката на море предразполага към разпускане, наслада и отдаване на внимание на дребните радости, като това по какъв красив начин слънцето залязва.

За някои от децата това ще бъде първата ваканция на море. Новият изглед плюс неоткритите до този момент премеждия изглеждат окриляващи и прелестни и е напълно възможно да ги заредят положително за дълго време напред, а очарователни спомени за преживени мигове за дълго да ги накарат да забравят за страха, болката и травмата.

А нима  съществува нещо  по-смислено от щастието в очите на едно дете?

letter Центърът се издържа със средства от държавата и дарения. За съжаление, средствата, с които разполагаме не позволяват да заплатим разходите за настаняване, хранене и път.

Целта

Нужни са ни около 10 000 лева, за да осигурим 10 вълнуващи и незабравими дни за малки и големи. Сумата е необходима за осигуряване на път, храна, настаняване и джобни за около 10 майки и 16 деца.

Помогнете ни, за да успеем да изпълним с радост дните на тези деца и техните майки!

Те имат нужда от топло и слънчево щастие и много прекрасни спомени, които да запечатат и да им дадат сили да се борят, за да имат живота, който заслужават – без насилие, страх и ужаси!

Подкрепете ни и нека заедно подарим истинско лято за малки и големи!

Да помогнеш е лесно

 • лева
  За успешния край Бъди първият изпратил!