Мисия с майки и деца на море!
DMS DREAM

Мисия с майки и деца на море!

Сподели

Заедно събрахме 117 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
105 4 0 0 лв. 4 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Летните месеци няма да приличат на себе си без почивката на море с хората, които обичаме, по време на която ни се струва, че всеки миг от живота просто изглежда вълнуващ. Най-хубавото време на годината е почти тук, време е за летни почивки и пътешествия.

Една голяма част от почиващите избират летуване на море. Повечето вече обмислят вариантите за себе си и своето семейство – дали да са в Созопол или на квартира в Бургас, дали да са в България или в чужбина, дали да отделят седмица за себе си или две.

Повечето… Има хора, които по една или друга причина не са направили това, няма и да могат да го направят. Така е за настанените в Кризисния център за пострадали от насилие на Фондация „П.У.Л.С.“. Вместо море и почивка, те са планирали бягство и търсене на живот без насилие.

Това са хора, които са живели в страх и насилие, лишения и ужаси. Хора, които намират сили да продължат своя живот, да започнат нов, без насилие и удари.

В плановете за новия живот ресурси и мисли за море и почивка няма…

За тях почивката на море обаче би била не просто шанс да избягат за малко от реалността, но и най-лъчистият шанс да получат доза щастие, с която слънчевите лъчи да ги заредят, за да намерят в себе си силите, нужни им да се борят за своето щастие и това на децата им.

Необозримата морска длъж, блестящите пясъчни ивици и лъчистото слънчево греене ще им осигурят божествения покой, за който така копнеят.Всяко дребно нещо по време на почивката на море предразполага към разпускане, наслада и отдаване на внимание на дребните радости, като това по какъв красив начин слънцето залязва.

За някои от децата това ще бъде първата ваканция на море. Новият изглед плюс неоткритите до този момент премеждия изглеждат окриляващи и прелестни и е напълно възможно да ги заредят положително за дълго време напред, а очарователни спомени за преживени мигове за дълго да ги накарат да забравят за страха, болката и травмата.

А нима  съществува нещо  по-смислено от щастието в очите на едно дете?

letter Центърът се издържа със средства от държавата и дарения. За съжаление, средствата, с които разполагаме не позволяват да заплатим разходите за настаняване, хранене и път.