Осиновяването – сбъднато семейство!
DMS OSINOVEN

Осиновяването – сбъднато семейство!

Сподели

Заедно събрахме 133 лв.

Брой изпратени SMS-и Брой абонаменти 2 лв. Брой абонаменти 5 лв. Дарени онлайн през ПОС ОББ Дарени онлайн през ePay Дарени с
банков превод
61 25 0 20 лв. 2 лв. 0 лв.
АКТИВНИ абонаменти за текущия месец: 0 от 2 лв.0 от 5 лв.

За кампанията

Българска асоциация „Осиновени и осиновители“ вдъхновява хората да преодоляват стереотипите, свързани с осиновяването, които са насаждани с поколения. Това са устойчиви нагласи, които често пъти са в основата на дискриминационно отношение.

Осиновяването е дълъг процес, в началото на който обикновено стои травма.  Преодоляването й се нуждае от целенасочено и професионално подпомагане. Затова сме изградили групи за взаимопомощ, осъществяваме проучвания, създаваме текстови и видео материали. Два пъти в годината организираме две големи събития по темата за осиновяването – Национални информационни седмици за осиновяването и Щъркелов ден.

Ние помагаме да намериш разбираем отговор на въпросите си, да разбереш, че пътят ти е споделен.

  • Да откриеш, че трудностите, които срещаш, някой друг също ги е преживял и е намерил своя начин да ги преодолее.
  • Да предложиш на своите близки и приятели достъпен начин да опознаят света на осиновяването.
  • Да покажеш на приятелчетата на твоето дете, че осиновяването е още един начин децата да срещат родителите си и семейството да става по-голямо.

„Осиновяването – сбъднато семейство!е проект за заснемане на серия от кратки видеоклипове, в които осиновени хора и родители, осиновили деца ще споделят личния си опит и преживявания в различни етапи от процеса на осиновяване: – решението за осиновяване, процедурата по проучване, първите дни у дома, как да говорим с децата си за тяхната история, как да ги преведем от ранната детска възраст до уверени млади хора. 

letter Подкрепете ни, за да можем да покажем още страни от многоликия свят на осиновяването - свят на любов, доверие и безрезервна подкрепа!